Dobry vecer. Mali ste ako priznak covidu zimnicu, doslova ze vas triaslo od zimy aj pod perinou bez teploty? U mna sa to objavuje uz treti den vzdy od poobedia do noci. meriam teplotu a nic stale je do 36.6 stupnov. Taketo cosi mavam den pred menzesom, nie tyzden pred nim, tak hormonami to asi nebude? Zatial pocit na chorobu nemam. Dakujem za radu.
Ja toto mavam vzdy, ked na mna cokolvek lezie.
@juliatriscova vcera mi volal kamos, tiez mal toto co ja prve dva dni a testy ukazovali negativne tak isiel aj o dalsie dva dni a bum uz bol pozitivny. Po akom case manzelovi pribudli dalsie priznaky prosim ta?
@simca06022011 ved prave aj ja bud den pred menezsom to mavam alebo ked ide na mna choroba... stale cakam, ze nieco na mna uz polezie a uz pomaly 4.den a nic- v sobotu som bola dlho v lese na vzduchu a aj fukalo, tak som myslela ze z toho ma trasie stale, ale nic ine mi neni.vcera ma akurat tak fyzicky zlozilo vecer a zaspala som tak skoro a v sekunde a dnes zas sa citim ok az poobede zacala ta zima.
no mne je takto uz pomaly 3 tyzdne, bud zaspim hocikedy, alebo ma drgli od zimy, do toho sa mi prida hrdlo, sopel a co ja viem co postpne, prejde, zase vrati.. testy negativne, lekar cez telefon :D no zabava
@simca06022011 no pekne. Tak to ti veru nezavidim, snad to coskoro prejde, ale pozitivne je, ze nemas covid. Uz som sa zlakla; ze klasicke prechladnutie vymizlo 😃
no niee.. ja som staromodna :D len uz je to neliecitelna choroba :D
@simca06022011 haha 😄 ja zatial tiez odkedy je covid este som ani nachladnuta nebola (asi kvoli ruskam), ale vsetci naokolo mi volaju ako su pozitivni tak uz stresujem ci som neni aj ja pozitivna na covid.
Každý deň nový príznak...ako na kolíske...raz dobré, raz zlé...už tretí týždeň ho to drží...
Obrovsku,silnú v živote som to nezažila a telom mi do toho prechdzali vlny ďalšej zimy neviem to inak vysvetliť,mala som pocit že sa trasie až izba
@juliatriscova nech mu to rychlo prejde, drzim palce.
@didi2102 fuha, to akoby si o mne pisala 🙄😐
Ja, normalne som si myslela, ze mi šibe, teplota nikde, stale okolo 36.to bol uuuplne prvy priznak, ked som este ani nechyrovala, ze by som mohla mat koronu. toto som este nikdy nezazila
@otazka1 a trvala ti ta zima kolko dni kym prisli dalsie priznaky?
No mala.som do toho aj horucky , bolesť svalov ako svalovica.alebo modriny,po 4.dnoch zápal dutín,hrdla,extrémne zväčšené uzliny,zápal priedušnice,nádcha , kašeľ , strata chuti,čuchu,potom som mala pocit že.stracam citlivosť pokožky ... Dokopy 10dni,potom ma este 2tyzdne dusilo pri rozprávaní a pokaslievala som a pocit vody v plucach
Dva - tri dni to trvalo, tiez ako niekto hore pisal vzdy az na vecer. Inak ok a ked to odznelo zacali bolesti noh, raz členky, potom lytka, kolena, zase členky. To som cakala zmenu pocasia, ale ta neprisla a prisiel poztivny test😀a potom zacalo rodeo s unavou, dychanim, chut, cuch
Moj manžel mal presne taký príznak a bol pozitívny na Covid... postupne pribúdali ďalšie príznaky...