Mali ste v poslednej dobe Covid-19?

3. sep 2023

Dievčatá,je tu niekto kto mal v poslednej dobe (prípadne teraz má) koronu? S priateľom sme to niekde museli chytiť a riadne nas to položilo,pritom sme o korone nepočuli už taaak dlho…

lucylaw
3. sep 2023

My sme mali 2 týždne dozadu,priniesli sme si to z dovolenky v Turecku,museli sme sa nakaziť na letisku alebo v lietadle..

maca1984
3. sep 2023

Susedovci majú teraz , všetci. /2.dosp., 2 deti/.

simsalabim
3. sep 2023

To, ze o korone nie je pocut, neznamena, ze tu nie je... bohuzial, je. Co som pocula, odporucaju rizikovym opat ockovat a aj proti chripke... A od viacerych som v poslednej dobe pocula, ze sa nakazili zrejme v lietadle alebo na letisku.

liaka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzzkka
3. sep 2023

Teraz je vlna, na korona gov to stale davaju raz do tyzdna. Vela teraz pocut ze ludia maju

minenkak
3. sep 2023

My predminulý týždeň, otrasné,ja som mala skoro 40horucky päť dní, muž tomu na horúčku nepomohlo nič tam mal stále cez 38 , ešte stále nás bolia kĺby a mňa hlava , kašlem,škriabe ma v hrdle🤮🤮🤮

autor
3. sep 2023

Ostali ste doma v karanténe?

luliu
3. sep 2023

Tak chorý človek má byť doma, to je snáď samozrejme a je úplne jedno či má covid alebo chrípku. Nechápem takéto otázky, trošku ohľadu voči ostatným a aj k samému sebe

iwesska
3. sep 2023

@zuzzkka No na korona.gov ma ta statistika asi taku vypovednu hodnotu ako to,kolko ludi je aktualne prechladnutych. Kedze sa uz malokto testuje,tak vyskyt bude stale nizky,aj ked bude realne pozitivnych niekolkotisic za tyzden.

iwesska
3. sep 2023

Karantena je predsa 5 dni. Neverim,ze ked ma niekto tazky priebeh,tak je za 4 dni fit. Tak aky je problem tu karantenu dodrzat?

slavomira236
3. sep 2023

Nepoznam naokolo nikoho s koronou u znamych susedov co by mali teraz. Na som este nemala nastastie. Ja len anginy zvyknem mat.

zuzzkka
3. sep 2023

@iwesska ved samozrejme, ale trend ci stupa alebo klesa pocet tych par, co sa idu otestovat, tam vidno. Jasne tam teraz stupa ta krivka. Aj logicky, kazdy rok to po dovolenkach zacalo ist hore a potom to zhorsia este skoly skolky

minenkak
3. sep 2023

Počnúc dňom 20. marca 2023 teda osoby pozitívne na ochorenie COVID-19 nie sú povinné

izolovať sa v domácom prostredí po dobu 5 dní od dátumu odobratia vzorky biologického materiálu s pozitívnym výsledkom alebo odo dňa objavenia sa prvých klinických príznakov ochorenia a
po ukončení izolácie mať na verejnosti po dobu 5 dní prekryté horné dýchacie cesty respirátorom FFP2 a dodržiavať hygienu rúk,
ak povinnosť izolácie vyplývala z vyhlášky Úradu verejného zdravotníctva SR č. 33/2022 V. v..

Taktiež sa ruší povinnosť karantény v domácom prostredí pre osoby, ktoré prišli do úzkeho kontaktu s osobou pozitívnou na ochorenie COVID-19, ak táto povinnosť vyplývala z právnej úpravy účinnej do 19. marca 2023. Vyhláškou Úradu verejného zdravotníctva SR č. 2/2023 V. v. sa zároveň zrušuje vyhláška Úradu verejného zdravotníctva SR č. 33/2022

jazula
3. sep 2023

Áno, momentálne si tým prechádzame, priniesli sme si suvenír z dovolenky. Tiež som už na koronu stihla zabudnúť a kým sme prišli na to, že som pozitivna, stihla som nakaziť aj dcerku 2r, partnera a svojich rodičov (dôchodcovia, jeden z nich kardio pacient) 🤦‍♀️. Trieskam si takpovediac hlavu o stenu…z tých všetkých som mala ja najľahší priebeh…svinstvo je to. Ja som vybehla do obchodu, až keď som mala negatívny test. A videla som veru viacero ľudí s respiratormi. Plus v mojom okoli nezávisle od nás chorí další 2 ľudia, obidvaja priznaky ako ťažšia chrípka.

mirka438
3. sep 2023

My sme sa netestovali ale predpokladam, ze mame asi koronu doma. Odpalilo nas vsetkych 4roch a to sa nam zatial stalo len pri korone. Zacala dcera, potom muz so synom a koncim ja. Ako vravim,.netestovali sme sa ale kedze je toho zase vsade plno moze to byt ono. Sme chori, trcime doma, netreba nam k tomu 2 ciarky na teste...