Mali ste takýto výsledok na Covid-19 teste?

fazulka22
1. apr 2022

Prosím mali ste takýto výsledok? Pri tom T je to také rozmazane...ci je teda pozitívny alebo negativny. DAKUJEM

luccija
1. apr 2022

@fazulka22 sprav ešte jeden, ale podľa mňa pozitiv

luci_ba
1. apr 2022

@fazulka22 je cely nejaký divný. Spravila by som nový

neznamaznama
1. apr 2022

Chybný test, treba spraviť nanovo.

fazulka22
autor
1. apr 2022

@neznamaznama spravila som a zase vyšiel taky rozmazany

neznamaznama
1. apr 2022

@fazulka22 možno je zlá celá šarža. Ideálne skúsiť spraviť úplne iný.

babalenka
1. apr 2022

My sme mali celú škatuľu vadnu .Povedala som učiteľke ,že boli zle a že už nemienim deti tetovať schybnymi testami.No ďalšie.mi radšej uz nedala 😂 a to dcere aj mne vyšiel pozitívny ale pozitívne sme neboli tak to bola posledná kvapka tetovania u nás doma.Ak budú chcieť dávať od septembra do škôl testy pre deti tak určite buďem škrtať kolónku že ich nechcem

lubka261
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
stastna17
1. apr 2022

@fazulka22 kolko davas kvapiek?

nevenka
1. apr 2022

@babalenka ake ste mali? My sme mali skolske SD Biosensor, co sa pouzivali aj na plosne testovanie a nikdy nebol zateceny, ani falosne pozitivny. Rovnako neskor sme mali od Siemensu Clinitest a tie sice trochu viac farbili, ale pozitivne boli len ked naozaj sme mali covid.

Teraz nie k Tebe, ale len tak si dovolim nahlas uvazovat. Tak ja tomu nerozumiem. Kazdy, kto z principu nadaval na testovanie, mal zle sarze testov aj zo skoly. Ja uz som sa s tymto stretla tisic razy. Ale fakt sme tych testov urobili dost a nikdy nevysiel pozitivne, rovnako tak poznam ucitelky zo skolky, skol, co mali rovnaku skusenost ako ja. Skor sme mali este problem ten, ze sme testovali skoro a vysiel negativny, dokonca aj PCR, ale o 2 dni uz vysiel pozitivny. Aktualne u mna. Takto.

fazulka22
autor
1. apr 2022

@babalenka toto je test z lekárne, nie skolsky

fazulka22
autor
1. apr 2022
babalenka
1. apr 2022

@nevenka mali sme tie školské najskôr neviem aká to bola značka lebo to dávali bez krabičky tie ešte boli v pohode a potom nám začali dávať už v krabičkách Siemens .Dcéra bola na lyžiarskom a štvrtok šli pozitívne deti s ktorými bola na izbe domov.Nedelu nám volala triedna ,že obvolava rodičov či si možné deti z lyžiarskeho nechať doma do stredy aj keď im nič nie je lebo karanténu nám nemôže nariadiť.Tak zdravé dieťa som nechala pre dobry pocit učiteľky doma.Testovaka som každý deň ako prišla domov.Piatok sobota mala čistý test nedeľu vyšiel tak divne tak som ju otestovala ešte večer zas tak divne vyšiel objednala som ju na testovanie výška negatívna.Potom sme šli ešte do Momky tiež výška negatívna.tsk som vravela aj tete že čo s tými testami z nedele tak mykla plecami ,že ona by ich zahodila do koša všetky.Tak dieťa slo potom do školy.Nic jej nebolo nič ju nebolelo.Zbytocne bola tri dni doma a ja s ňou.Ja som bola nedávno chorá tak som sa otestovala tiež divné to vyšlo objednala som sa na test negatívna . Šla som do Momky negatívna.Volam k dr a odpoveď bola ,že však chrípka ešte neumrela že mám oddychovať.Odvtedy netestujem učiteľke som o Tom vravela tak bola ticho.Vela známym ešte minuly tok keď sa testovalo každý týždeň aby dieťa mohlo ísť do školy tak veľa rodičom vyšlo že pozitívny a neboli pozitívny. V jednej momke kde sme chodili my tak tie baby čo tam robili tak obvolavali ľudí nech prídu ešte raz na test a ten vyšiel negatívny.Ze mali 20 ľudí za radom čo vyšli pozitívny a nedalo im to tak volali im a reálne len tuším 5 vyšlo aj druhý krát pozitívny test.Lebo vtedy kamoske volali lebo sme vždy chodili spolu na testy deti máme spolu v triedach tak ona výšla pozitívna a volali jej že má prísť ešte na druhý a boli tam ľudia čo stáli za nami

babalenka
1. apr 2022

@fazulka22 nám toto vyšlo podobne zo školského a dcéra bola nakoniec negatívna.