Mali ste pri zápale priedušiek problémy s dýchaním a bolelo vás na hrudi?

lucia851
1. nov 2020

Ahoj mali ste pri zápale priedusiek problémy s dýchaním a bolelo vás aj na hrudi?

radovankaadam
1. nov 2020

@lucia851 ja mam tieto príznaky teraz a v stredu mi prišiel vysledok covid testu pozitívny. Okrem toho mám bolesti hlavy, teplota žiadna

simsalabim
1. nov 2020

@lucia851 mna ano, spominam si z detstva, ako velmi ma bolel hrudnik pri zapale priedusiek. A nadych pri studenom vzduchu vonku bolel ako pichnutie nozom.

majamat
1. nov 2020

pri infekcnych ochoreniach dolnych dychacich ciest patri medzi prejavy dusnost a moze byt aj bolest na hrudniku.

lucia851
autor
1. nov 2020

@radovankaadam test mam negatívny

tanika
9. nov 2020

@lucia851 môžem sa spýtať , vy ste mala potvrdený zspal priedusiek ? Lebo ja od mudr. Nie crp som mala 5 , žiadne ine problémy len dychanie tazoba pri dýchaní , dva testy antig. Negatívne a aj PCR test negatívny . Prešlo Vám to nie je to astma ? Dik za odpoved .

lucia851
autor
10. nov 2020

@tanika áno mala som potvrdený zápal priedusiek bola som na plucnom, brala son antibiotika a solmucol a prešlo mi to už má neboli na hrudi aj sa mi už dobre dýcha

tanika
10. nov 2020

@lucia851 ake atb ti nakoniec zabrali ? Ďakujem solmucol berie ....

lucia851
autor
10. nov 2020

@tanika biseptol

majamat
10. nov 2020

@tanika ak je nizke CRP a predpoklada sa zapal priedusiek, moze byt viroveho povodu, je mnoho virusov a virove infekcne ochorenia su pomerne caste. zial teraz sa vsetko toci okolo jedneho viru.