Ahojte chcem sa spýtať tie čo mali kovid so stratou čuchu a chuti, mali ste aj iné príznaky napríklad strašnú nádchu bolesti dutín?
@azurova99 áno, tiež skoro pred 2 roky. Strašná nádcha, sopel týždeň v kuse
@majamat
@poslednepogo tak s mužom sme mali rovnaké príznaky a zrazu dnes je 10 deň totálnu nádchu už dva dni mám a dnes aj strata čuchu a test antigenovy som si robila pozitívny, len muž že keď som mala pred 10 dňami kovid pozitívny bude vždy
@azurova99 v lete som mala covid, nemala som čuch ani chuť mala som nádchu silný kašeľ stratila som hlas únava bolesť hlavy 2dni horúčka. Po 10 dňoch som bola až negatívna.
@azurova99 tak postupuje covid, na 9-10.ty deň začne nádcha, stratila si čuch, čo je pri nádche normálne.
@azurova99 to moze byt aj chrípka alebo zapal dutín. Vobec nemusi ist o covid. Sprav si test.
@mooonika1975 takže je možné že po 7 dnoch sa mi kovid zhoršil a spôsobil nádchu a stratu chuti a chuchu
@betulinka1 spravila som. Pozitívny, ale s mužom sme mali rovnaké príznaky. Keď bol on pred 10 dňami pozitívny len ja nemala horúčku čo on mal
@azurova99 kovid moze pretrvavat dlho ja som 1x mala priznaky asi 2t, o rok neskor som mala priznaky iba 1t,a le s tym,ze boli vlemi slabe. no mm mal vtedy kovid 1x ( ked som ho mala ja 1x tak ho nechytil ) a tiez priznaky 2t.
je kludne mozne, ze sa pridruzila aj bakterialna infekcia.
@azurova99 jasne, tak sme mali doma
Ja som mala veľkú malátnosť a akoby som mala zlomené rebrá,taký pocit, pocit zlomenin. Nemohla som hovoriť a po každej vete ,som musela si odkaslat,bolo to náročné a dusili ma.A mám aj postcovid príznaky ,kt. vystupňovali moje ťažkosti,kt.som vedela makekapovat predtým,teraz už neviem.
@azurova99 priznaky mozu byt rovnake ale aj rozne, dlzka liecby je tiez u kazdeho ina. Zalezi na tvojom imunitnom systéme.
@azurova99 pred 2r som mala kovid so stratou cuchu a chuti a nemala som nadchu vobec. strata cuchu nesuvisi pri kovide so zapalom dutin,a le s postihnutim cuchoveho nervu. preti nadcha byt nemusi.
samozrejme nadchu amt mozes aj tak, lebo je to predsa infekcia dych ciest, pri tych nadcha byva. tiez sa moze virova infekcia skmplikovat zapalom dutin.
a tiez mozes mat zapal dutin, nadchu, ci nejaku beznu virozu a stratu cuchu, nemusis mat kovid.