Mali ste počas užívania čípkov Macmiror podráždenie?

pingu1
4. sep 2012

ahojte, mali ste pocas uzivania cipkov lokalne podrazdenie? lebo mam takmer vyliecenu mykozu a stale ma svrbi v o oblasti vchodu do posvy

bb6
4. sep 2012

Ano, mam podobny problem a zatial neviem riesenie.
Bolo uz jedno kolo uzivania Macmiroru kvoli mykoze, po ktorom pretrvavalo svrbenie zvonku, hoci kultivacia bola negativna. Potom bola dalsia kultivacia, kde nebol nijaky patogen, len nedostatok Lactobacillov produkujucich peroxidy. Neskor som sa reinfikovala Candidou. Preto teraz, po 2 mesiacoch, som opat na Macmirore, a svrbi ma to aj pocas uzivania.

katren
4. sep 2012

nemala som ziaden problem, akurat to, ze som ho po tyzdni aj nieco musela brat znova a odvtedy mam pokoooooooooj 😉

evickapooh
4. sep 2012

prave beriem.....resp. vkladam...tiez svrbi..mne na candinu najlepsie zaberie jenamazol vag.krem..,ked citim ze budem mat mykozu tak si dam rosalgin vecer ...potom cca tyzden gynophilus lactobacilove cipky.9kapsle).vacsinou to zabere a nie je treba antimykoticka liecba....s kvasinkami mam uz dlho problemy najlepsie zabrala autovakcina...

pe
10. sep 2012

podla mna by takmer vyliecena mykoza nemala uz svrbiet, mna to svrbelo na zaciatku neskutocne, dr. mi na to poradila Canesten Gyn, je vhodny aj pre tehotne a ja som vtedy bola v 1. trimestri, to svrbenie ma preslo hned po prvej aplikacii, takze sa mi to zda ucinnejsi liek a po ukonceni liecby som bola uplne ok a viac som sa s tym netrapila...

andel7766
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nefertitka
11. sep 2013

ja som vybrala 9 tabliet a neskutocne ma to stipe...lekar ze vysadit a nasadit gynoflor, tak hadam to coskoro prejde

zuzuj
11. sep 2013

Ja som mala vždy takúto reakciu na macmiror...išla som sa zblázniť ako to štípe tie tablety... Vysaď...a umývaj sa detským mydlom zdola...ustupi to....potom treba skontrolovať výtera ale najskor až mesiac po liečbe....Inak to môžeš mať falošne negatívne.