zeny mali ste niektore pocas 6nedelia zvysenu teplotu? som 5tyzden po porode a dnes v noci sa mi druhy krat stalo ze som sa zobudila na zimnicu a mala som teplotu nad 37 dala paralen vypotila, kojim, nemam ziadne bolesti prsnikov zeby naznak zapalu ani brucho ma neboli zeby tam bol problem proste len zimnica a zvysena teplota a okrem toho sa dost potim aj pocas dna a aj v noci. dakujem
mne sa toto stalo, par dni som bola doma z porodnice a v noci total zimnica, teplota, vsetci ze zapal prsnika ale prsia okej, bala som sa ze rana po cisaraku sa zapalila ale tiez ok, cez den to preslo a uz sa nevratilo, ani choroba z toho nebola....
Zapal prsnika mi zacal zimnicou, prsnik ani nebolel, len som mala zatvrdnute miesto v jednej casti.
horucky som mala hned v nemocke kedze ma boleli prsia a este viac sa nalievali a mala nevladala tahat... za 2 dni to preslo, potom sa to ukludnilo. Ak si uz doma z nemocky tak zrejme si mohla aj nieco chytit... vela ludi je chorych, staci pochytat vozik v obchode a mas co si nechcela..
@anjelicek26 tak bola som chora pred porodom potom aj po porode dva tyzdne nato ale to som vylezala aj bez teplot to preslo, teplotu som mala teraz v noci a pred tyzdnom ah jaj snad to prejde😵💫
Tak sestnedelie ta nerobi imunnou na choroby... kludne si mohla teraz chytit nejakeho jesenneho bacila...