Ahojte potrebujem poradiť už vyše dvoch mesiacov si picham Fragmin a užívam Dopegyt nakoľko sa snažíme o dieťatko ale som tak vyhadzana flakata hrôza najprv to bol malý výsev len na predlakti no teraz celé nohy ruky včera som bola na koznom a dala mi masticky co si myslím ze mi nezaberie stretol sa niekto s tým ze tak vyhadzal bud po jednom alebo druhom lieku?? Dr. Povedala ze nevie co to je takže teraz neviem co robiť.
Ako ste napisala. Preto nerozumiem tomu Fragminu a musi tam byt nejaka indikacia ktora vyzaduje , , riedenie krvi". Rozpis liekov mam ale anamneza sa neda zistit cez MK. Preto ako som napisal, netreba spekulovat a treba sa obratit na lekara alebo kontrolu lieciv, kedze sa vyrazky rozsiruju.
@matts áno ja mam dedinu zrazanlivost takže pred fragminom som užívala warfarin, no ten sa v tehotenstve nemôže ani pri snažení to isté aj moje lieky na tachykardiu sa nemôžu užívať preto dopegyt ráno som volala internistovi že mám prísť a popremyslame co s tým. Inak ja na fraxiparin mam alergiu a to isté aj clexane ale to je len v mieste vpichu že sa spravy opuch a červený fľak a skrabe to neuveriteľné potom už aj celé telo, ale ty to fľaky sú iné takže neviem
@zuzka208 Dopegyt este pochopim, ale Fragminu nerozumiem.. Obe lieky kazdopadne reguluju krv.. U 5000ludi cca co uzivalo fragmin alebo lieky podobne Dopegytu som nespozoroval nic podobne. Bud sa obrate na lekara ktory vam dane lieky predpisal alebo ak Vam je nekomfortne ist k lekarovi, zavolajte + 421 2 507 01 206 a nahlaste Vase priznaky. (Kontrola lieciv) urcite Vas neodbiju a hadam aj poradia.