Neviete niektora poradit? Bola som na pohotovosti s bolestami brucha hned ma poslali na chiru s podozrenim na zapal slepaku a mala som stopy krvy v moci ..neni to vidno ale pri rozbore to doktorke ukazalo na chire mi zapal vylucili kedze nezvracam ani nemam teploty a poslali ma na gynku. Myslela som ze je to cysta lenze cystu doktor nenasiel a vajecniky v poriadku no vravel ze tam mam dost volnej tekutiny a poslali ma domov :( je to normalne? Nemoze sa mi s tej tekutiny nieco stat? Vstrebe sa to? Ja neviem uz co robit brucho ma boli stale ale uz menej a mam strach s tej tekutiny. Som zvedava co mi zajtra povie moja obvodna
Obvodna asi moc nebude vediet, co s tym, lebo bolesti brucha a "voda" v bruchu patria skor na riesenie k chirurgovi a gynekologovi. Inak, z tej "vody" by sa ti nemalo nic stat, pravdepodobne sa ti to vstrebe. Dolezite bude, ako sa budes citit, ak dobre, idealne by bolo tak o 7-10dni zopakovat to sono, ci sa "voda" postupne straca. Mozno sa tam dostala napr.pri prasknutni cysty, mozno bol nejaky vnutorny organ podrazdeny a toto bola reakcia. Ak ti ale dobre nebude, budes musiet ist opat na vysetrenie (minimalne) k chirurgovi..
no zdravotníctvo je u nás na vysokej úrovni..... minimálne čo sa týka vzťah Lekár POLOBOH a pacient.... 😒 😒 😒
Tiez som mala akutny slepak bez teploty a vracania, len krce ako hrom. Ani na sone to nevideli, ale otvorili ma s tym, ze slepak, alebo prasknuty vajecnik - no a slepe crevo som mala brutal zahnisane sa ukazalo...
pri slepaku som takisto nezvracala a nemala teploty, len mi bolo strasne zle, aj tlak mi klesal, az na odpadnutie. Neviem ako to tebe mohli len tak vylucit...
nuž, ja som mala zápal slepého čreva a bez teploty a bez vracania.... len silné bolesti brucha, až som nemohla chodiť ... akútna operácia. Nechcem strašiť, ale bolo to tak. Držím palce, aby si mala len niečo banálne...