Mali ste niektorá menštruáciu so zrazeninami?

eliska1986
9. sep 2015

Maminky,nemaminky,babenky ako ste riešili túto situáciu?brali ste nejaké čajíky, tablety,boli ste aj u lekára?Ďakujem za každú odpoveď

nibiru
9. sep 2015

je to vystielka maternice a znak že si ju mala dostatočne hrubú mám to každý mesiac žiadne lieky,čaje pokial to nieje extrem druhy tretí den sa vyčistím a potom už len špiním.

sono2
9. sep 2015

To vôbec neni pravda a sliznica nemá byť hrubá. Nejaká zrazenina môže vypadnúť ale určite nie kusy a veľa. Tam už je podozrenie na endo, alebo chorobne hrubú sliznicu. Veď sa sama opýtaj doktora. Ak sú pritom aj bolesti a veľké mala by si zájsť k dr. Pozrie, prečo to tak je. Ja pochybujem že je normálne mať ms s kusmi sliznice.

mawka
9. sep 2015

@sono2 je to v poriadku, ak doktor pozrie sliznicu, vysetri a je v poriadku. riesim to iste odjakziva a nemam problem. mala som problemy s krvacanim, ale nesuviselo to so sliznicou. vsetko mam s maternicou ok, nemam ziadne diagnozy a aj tak odkedy mam menzes, tak zo mna idu kusy. takmer ako u @nibiru . a lekar mi povedal, ze je to ok a holt, niektore zeny maju taky menzes. sliznica sa odlupuje. tiez tak 2-3 dni a potom uz len dospinim. mala som to tak pred tehotenstvami a mam to tak aj po nich. ak som inak ok, neriesim to.

sheila72
9. sep 2015

Eliška neboj sa, sono2 kecá....ja to mám takto už od puberty a je to normálne. Nemáš na tom čo riešiť.

sorciera24
9. sep 2015

je to normalne, je to sliznica, kt. sa odlupuje.....tiez to mam, moja mama to mavala..... MS mam pravidelnu a bez problemov, 2 bezproblemove tehotenstva za sebou.....zaidne caje, tabletky....je to v poriadku! (ak nie su ine problemy...)

hamca
9. sep 2015

Ja to mavam kazdy mesiac, ale ja mam endometriozu, takze to kvoli tomu.

ikaa76
9. sep 2015

Ja som to mala pred par mesiac najprv som si myslela ze asi silna MS ale druhy treti mesiac ma to uz obtazovalo, zasla som k doktorovi predpisal mi duphaston aj ked ja mam MS pravidelnu, tento liek mi pomohol. Prosim ta nevypisuj a nepytaj si rady na MK. Ani jedna z nas nie je gynekologicka.
Ak ta to obtazuje chod k doktorovi a hotovo.
Drzim palce 🙂

sibalka21
9. sep 2015

Aj ja to mam, je to normalne. pokial nemas problemy ako bolesti alebo veelmi silne krvacanie tak to neries

tjaden
9. sep 2015

ahoj, mala som to do 23 (nijako som to neriešila, doktorka tvrdila, že je to zo stresu) do tehotenstva, od pôrodu vôbec

lienka737
10. sep 2015

Aj ja mám, neriešim. Všetko ostatné je inak v poriadku.

maminuska
10. sep 2015

Mávam to pravidelne , mám 4 deti , som zdravá , otehotnela som vždy takmer okamžite. Ak nemáš iné problémy je to znak toho že výstelka maternice počas menštruačného cyklu narastie kvalitne tak aby bola schopná prijať oplodnené vajíčko . 🙂