Mali ste niektorá hnačky ešte 2 mesiace po pôrode?

pinqina
2. aug 2019

Baby nemavali ste po porode stale hnacky? Ja mavam dost casto🤦‍♀️ Neviem ci sa tolko davaju creva do poriadku ale teda dost to obtazuje pri malom.. som nieco vyse dvoch mesiacov od porodu

nika3136
2. aug 2019

2 mes. po pôrode by už mali byť črevá v poriadku, pravdepodobne je to iný problém

adamadent
2. aug 2019

Ja som mala dost dlho problem s tymto. Mam citlive creva, pravdep. bol na vine klystyr a potom aj pri zavinovani maternice sa zahrievaju creva. Taktiez vsetky caje ktore su na podporu laktacie ovplyvnuju travenie, mozu sposobit hnacky. V mojom pripade neslo o ziadnu infekciu a ozaj hnacky som mavala az do konca sestonedelia. Treba poriesit s lekarom, pricina moze byt rozna.

whatever1
2. aug 2019

@pinqina ja som tiez mala niekolko mesiacov, dr kazala vyradit mliecne vyrobky a uzivat probiotika (hylak)

bobula46
2. aug 2019

@pinqina nechcem strašiť, ja som rok po pôrode, začala som to už riešiť a teda výsledok katastrofa. Mám intoleranciu na mlieko a lepok. Dozvedela som sa to tento týždeň.
Skús si dať urobiť kontrolný krvný obraz či je všetko v poriadku

pinqina
autor
3. aug 2019

@bobula46 a to si doteraz nemala ? Preco az po porode nechapem 🙄

bobula46
3. aug 2019

@pinqina nikdy žiaden problém s trávením, stále som jedla všetko čo obsahuje mlieko, lepok... Doktorka to vysvetlila tak ze pôrod je veľký zásah do tela a teda každý na to reaguje inak. U mňa vznikla alergia, u iných zas napríklad ekzém a podobne....

bobula46
3. aug 2019

@pinqina a ešte ma napadlo, žlčník to byť nemôže? Na sono brucha si bola?

pinqina
autor
3. aug 2019

@bobula46 nebola som.. ach.. no nic pojdem teda doktorke , nieco s tym musim robit to sa takto neda .. dakujem 🙂

anjjjelik69
31. jan 2024

Ahoojte, mam ten isty problem, akonste nakoniec dopadli, viem ze je to stara tema alennic podobne som nenasla