ahojte, prosim vas, riesila ste niektora prsnikove mikrocysty a lipomy? lekar na mamografii a sone odporuca histologizaciu..lekar na prsnikovej ambulancii povedal, ze na co brat biopsiu, ze hned dat vsetko von
ak by mal niekto záujem vyskúšať tú serapeptazu, tak mám otvorené balenia, dva druhy, za výrazne zníženu cenu ešte v záruke jednu do mája a jedno balenie do oktobra, ja som tehotná tak to nemôžem dobrať.Viac v ip
Ano ja som brala a teraz beriem od sefarinu na striedacku. Ja mam tiez cysty a 2x mi robil biopsiu a klopklop vsetko ok. Nevravel zeby som musela vyberat. Tym ze si to das vybrat neznamena ze sa ti to nevrati. Skusila by som na tvojom mieste tiez tie tabletky
Treba brat vitamin E a na cysty je dobre brat aj vilca coru.. Mame tak zmizla cysta
@ludmilka2407 od sefarin brala?
Biopsia sa berie kvôli tomu aby sa vedelo akého je to pôvodu a či to má potenciu karcinogénej premeny. Ďalšia vec je, že ak si to dáte vybrať nič tým nepokazíte, načo to tam pestovať? ;)
@emandlovu ja viem, na čo sa berie biopsia 🙂 len sa neviem rozhodnúť..presne, von, na čo to pestovať, teraz môže vyjsť biopsia ok a za rok to môže zmeniť strukturu ☹
Zas ale sa bojím, keď pôjdem pod nôž, že mi tam práve tým,, špáranim,, niečo rozprplu..ma strašia, že práve tým zásahom sa mi tam niečo,, začne,, 🤔
@ludmilka2407 ja mam cysticky ale aj myom
@siska53 vďaka, tu Serapeptazu som už zvažovala začať ak kvôli iným veciam 🙂
@sapetka ďakujem pekne za rady dievčatá 🙂
@jarmila40 zalezi asi od nalezu.. mna uz niekolko rokov len sleduju. Mam.cysty, aj rozsirene mliekovody.