Ahojte, je tu niekto, kto už skúsil neviditeľný strojček na zuby invisiline / invisalign? Funguje to? Oplatí sa to za tie peniaze a cestovanie ? 😅
ja som ho mala a ano funguje to a ano stalo mi to za tie peniaze. co sa tyka cestovania tak praveze pri tomto druhu strojceka sa nacestujes najmenej, lebo dlahy si vymienas sama doma.
@eli_enulin koľko ta celá liečba dokopy stala? Ako často je potrebné chodiť na prehliadky? Pýtam sa hlavne, lebo najbližšie mesto, kde to robia je odo mňa skoro 2 hodiny vzdialené tak chcem vedieť ako mi to bude zasahovať do pracovného života 😅
@anitah2 mna to stalo 4 000 € a to mám 71 dlah na vrchných aj spodných zuboch😊 na kontroly chodíš cca raz za 2 - 3 mesiace, ale pod kontrolou ta majú pravidelne, dostaneš tzv. skenobox (za ten som platila 60 €) a tým si zuby skenujes pomocou aplikácie sama doma, ja odosielam sken raz za týždeň, na základe toho mi stále kontrolujú liečbu si dlahy sedia ako majú a či sa zuby správne posúvajú 😊 je to takto naozaj pohodlne. Samozrejme keď máš nejaký problém, tak ta objednajú do ambulancie, takze ťažko povedať, ja zatiaľ fungujem úplne v pohode takto z domova, žiadny problém s liečbou nemám a to idem na vyrovnávanie extra rýchlo - dlahy mením každých 5 dni 😊
@anitah2 ale ťažko povedať či to tak majú vo všetkých ambulanciách s tým skenoboxom 🤷🏻♀️ Kontroly ale niesu take pravidelne ako v prípade klasického strojčeka, to viem určite 😊
@anitah2 v bratislave som prisla do ambulancie v auparku, mesiac im trvalo kym mi dali termin. Mam rada pekne a drahe oblecenie a mam aj vcelku drahe hodinky etc. Prisla som do ambulancie plnej ludi, nemala som si kde sadnut. Mam deti doma malicke tak som s3stricje vysveylila ze mam max 1.5hod a musim ist. Tak ma lejarka zobrala. Lekarka ma vyzliekala pohladom a citila som sa zle. Nakoniec mi na papierik napisala 5600eur.
Prisla som do brna, termin bol v tyzden objednania , brutalne vybavena ambulancia, urobili scany zubov, rengeny, cena bola znama vopred, dali zmluvu a dali mi cas na rozmyslenie. Zmluvu som poslala oscanovanu aj so zalohou. Cena je bud vcelku 3009eur alebo 3400 na 3 splatky. Keby som vedela ze vsetko pojde tak hladko tak si to hned cele zaplatim.
Inak ak uz som v brne v olympii chodime na obed plus sa tam duper nakupuje.
Ahojte. Boli Vas prosim ked nosite ten strojcek? Ja som bola na sken a cakam na dlahy. Len ma zaujima ci to boli ked sa zalozi. Dakujem
@anitah2 funguje. Ale nie pre každého je vhodný, to musí posúdiť MUDr., ktorý s tým pracuje. Či sa to oplatí za peniaze a cestovanie si zváž sama, resp. to cestovanie - nerobí to nikto v tvojom meste? Už je to celkom rozšírené.