Mali ste niekto problém so zaľahnutým uchom?

askim000
5. jan 2020

Zdravim vas dievcata. Idem sa opytat,ci sa tu nenajde medzi vami ktosi,kto mal podobny problem ako ja so zalahnutim v uchu/ pravom/. Uz to trva asi 2 dni ,tazko nanho pocujem, a ked pocujem, ze si zakryjem lave ucho,pocujem ako by hlas znel cez telefon. No nijako inak to neviem definovat. Zalahnute, citlive na zvuk, dunivost, tlak . Pojdem v utorok lekarovi, vyskusala som olivovy olej, an kvapky dolorgit.

paulinkaa2
5. jan 2020

@askim000 treba ísť k dr. Mama tak bola musela ísť k usnemu a ten jej vycistil uši

askim000
autor
5. jan 2020

@paulinkaa2 no ako som spominala idem v utorok
@paulinkaa2

kucikuc
5. jan 2020

Mne tak zaliehalo šla som na ušné vytiahla mi vatu z ucha 😄muselo pri čistení mi to tam ostať vôbec som si toho nevšimla 🤷‍♀️

asia83
5. jan 2020

@askim000 Mávam. Po nádche pravidelne. Pomáha mi sprej morská soľ streknúť do ucha. Začína sa to na A. Pozriem vám názov, ak budete mať záujem.

canaa
5. jan 2020

Jedine k ušnemu absolvovala som to pred mesiacom, vyskušala som všetky možne rady nič nepomohlo. Vyčistil obe uši vraj preventívne, bol tam ušny maz. Niekomu sa viac tvorí, tak vydržať do utorka a šup šup.

sisa106
5. jan 2020

@askim000 Ja by som do utorka rozhodne nevydržala, už dávno by som bola na ušnej pohotovosti, mne sa to stávalo často. Veď ti to vyčistia a ten pocit úľavy je na nezaplatenie. Raz som to nechala dva dni, že však stačí mi ísť na druhý deň a odvtedy mi hučí, resp. píska v hlave, bola som kvôli tomu na XY vyšetreniach.

gardenia1
5. jan 2020

Nemusi vzdy ist o usny maz. Ja som mala tak zalahnute, az som mala necitlive ucho. Lekar zistil katar, vraj po prekonanej nadche sa moze vyskytnut. Nadchu som mala vtedy asi pred mesiacom, tak mi to bolo divne.
Precistoval mi to nejakymi drotikmi, uzivala som kvapky do ucha aj do nosa sanorin emulziu. Do tyzdna sa mi sluch obnovil.

karush
5. jan 2020

ja mám od štvrtka večera taký pocit zaľahnutia, už sa tiež neviem dočkať utorka 😀
ešte môžeš skúsiť taký trik, že si zapcháš nos a proti zatvoreným ústam sa snažíš nasilu vydýchnuť