Ahojte na dlani sa mi urobila mala Hrčka ktorá ma trošku boli!??už to mám asi niečo vyše týždňa!?mala niektorá z vás také niečo!??nechcem hneď bežať s tým k lekárovi!?!Ma niektorá z vás podobnú skúsenosť!??
Ďakujem za každé info za každú radu.
Skus si to potierat Veralom 🙂 parkrat do dna 🙂 mne to tak zmizlo 🙂 ak by si ale mala vyraznu bolest, pripadne obmedzena pohyblivost ruky, prstov, tak k ortopedovi 🙂 malokedy to chcu v takychto lokalizaciach pichat, je to blizko sliach, ciev, nervov 🙂
@jonka23 no vraj to moze byt hocikde, najčastejšie to byva na zapasti. Moj to mal na hornej strane ruky a dr.,ze to este nikdy nevidela ( najma u dietata,4r.). Tak som sa aj nalakala,isli sme hned na druhý den na sono a tam nam dr.este medzi dverami vravi - gangliom ☺️ (co aj potvrdil)Odporucal iba sledovat,keby to obmedzovalo v pohybe,posielaju to ba chirurgiu,ale uprimne,neviem uz ako dalej postupujú. V drvivej väčšine to vraj zmizne samo , vstrebe sa to. Nemasirovali sme, aj on to mal take mäkké,pohyblive.
Podla mna to zmizne samo. Mohla si si ruku pretazit a proste sa ti toto ukazalo. Ak ta to nejak neboli, tak by som este pockala ci sa to sami nejak nevstrebe
vyzera to jak pluzgier. nenamahala si si tu ruku?
@moni017 dobry den mozem sa opytat mate este tu hrcku na dlani? Mne sa zrovna dnes spravila na dlani tiez.
@monikk1901 Ako to prosim dopadlo?Mam to iste
Gangliom,samo sa to vstrebe,max ta s tym poslu na sono. Je to nejaka tekutina okolo vaziva,moze to vzniknut z pretazenia. Moj syn to mal,ale na druhej strane ruky,neviem z coho 🤷