Mali ste niekto cystu na obličke?

tina5959
18. sep 2019

Bola som na sono brucha a zistli mi cystu na pravej obličke. Lekarka mi na to nič nepovedala,len založila do karty. Tiež som sa tym netrapila,keďže nemám žiadne ine priznaky.Len občas zapaly močovych ciest. Len doma nad tym rozmyšľam,čo ma vlastne čaká.Zmizne tá cysta alebo môže rást? Máte s tým niekto skúsenosť?

nikadamianko
18. sep 2019

@tina5959 ma mam tiez cistu na oblicke a nic sa s ňou nedeje tak isto som mavala opakovane zapaly močovych ciest aj obličiek

pininka1
18. sep 2019

To isté, každý rok mi cystu sledujú, nič sa s ňou nedeje a zjavne nemá vplyv ani na moje zápaly mechúra.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
minenkak
12. mar 2024

@walentina7 ja som mala a zmizla

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
minenkak
12. mar 2024

@walentina7 dáva som si pozor aby som už neprechladla a užívala som serapeptazu

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pininka1
13. mar 2024

@walentina7 dopadla som tak ze z jednej väčšej sú ešte ďalšie. Takže mi kázal ze musím chodiť pravidelne na kontroly.

tina5959
autor
13. mar 2024

@walentina7 Ja netuším. Nebola som odvtedy na sono. Ale tak som v pohode zatiaľ. Keď mi niečo bude,tak pôjdem.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikadamianko
14. mar 2024

@walentina7 mne zmizla, iba zápaly močových ciest mávam stále ale toho pochybujem že sa aj niekedy zbavím

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikadamianko
20. mar 2024

@walentina7 chcela som ísť na to vyšetrenie a urolôg ma odhovaral vraj mi tak môžu zaviesť niaku infekciu … skôr sa im to asi ani riešiť nechcelo