Ahojte, mali ste tento zápal z chladu a prievanu ? Aké ste mali príznaky a ako prebiehala liecba ? Trapim sa uz dva tyzdne a nevedia prist na diagnozu, idem na magneticku.
Bola spomenuta aj tato moznost. Ako vam to zistili ?
ja som si tým prešla a bola to najhoršia bolesť, akú som kedy zažila... na neurológiu som chodila asi dva mesiace, mala som nasadené ťažké lieky, ktoré museli len veľmi pomaly vysádzať, inak hrozili epileptické záchvaty... bolo to hrozné obdobie a hrozná bolesť, nikdy viac by som ju nechcela zažiť..
@anavie áno mal to manžel pred rokmi. Z prievanu pravdepodobne. Veľmi som sa zľakla, nakoľko mal tvár teda jednu stranu ako ochrnutú... Našťastie mame veľmi dobrú pani doktorku a pomohla mu akupunktúra. Rehabilitácie. Ale po skúsenostiach s pred vyše 25 rokmi, keď nevedel nikto dokopy ako to liečiť, čo to presne je, som sa bála. Lebo sesternica to mala pred 25 rokmi a ostalo jej dodnes trochu.
@anavie Nezistili mu to na magnetickej, ale obvodný a poslal ho na neurológiu. Lieky mu nezabrali, tak ma napadlo vyskúšať ísť do rehabilitácneho centra u nás v Lc. Máme výbornú p. doktorku. Naozaj pomohla mnohým. A naozaj pomohlo. Nemal to dlho. Nepamätám presne. Prajem skoré uzdravenie.
@cukroska ahoj ako sa vola ta doktorka? Ďakujem ❤️
@nikolka1992 dr.Balková Lučenec