Ahojte nestretol sa niekto s niecim podobnym ? Obcas pocitujem akoby nahle zovretie hrude/ srdca a zostanem vzdy velmi vylakana je to velmi neprijemne aj ten pocit aj nasledne ta obava...bola som aj na kardio a vysledky som mala super doktor sa pytal na stres a podobne ci nemam doma problemy v praci ale ja niesom si vedoma nejakeho vedomeho strachu a sem tam sa mi zopakuje toto zovretie a trva par sekund a potom pocitujen aj busenie srdca😔😔😔
@mez no hej tiez hovoril doktor ze to byva pricina len vobec som si neni nicoho vedoma doma aj v praci pohoda...jedine co viem ze pred casom ked ma prepadlo z nicoho nic busenie srdca odvtedy sa bojim a stale na to myslim a sledujem sa a je to zly stav velmi obmedzujuce treba vyhladat psychologa ?
@eli1212 Hlavne sa neboj. Je to neríjemné, no podľa mňa je základ pochopiť o čo ide. Keď sa pri príznakoch zľakneš ,stresuješ ,stav sa môže ešte zhoršiť. Neviem aké je to u teba inzenzívne ,no ja by som išla k odborníkovi . Skôr sa uistíš,že nejde o nič vážne. Oni rozhodnú či to zvládneš bez liekov alebo s nimi. Užívajú sa antidepresíva. Pozri si na you tube videá, prečítaj si nejaké odborné články. Určite nie si sama. Ak chceš kľudne sa pýtaj,aj do IP.
@mez no je to take neprijemne snazim sa byt v pohode vsetko je ok hovorim ze sak u doktorov som bola nic nezistili a zrazu zacitim akoby zovretie hrude resp akoby srdca a hned totalny strach panika zostanem vylakana prejde ma pocit tepla a zase som hodiny mimo a myslim len na to
@eli1212 Ahoj, zistila si pricinu? viem ze to je starsia debata ale skusim. Asi ta chapem a mam nieco podobne uz dlhsi cas, je to take zovretie ako keby ta niekto chytil za priedusky a stlacil alebo take skratka a hned na to citis svoj tlkot srdca. Cele to trva asi tak 3 sekundy a potom zase je vsetko v pohode. Bol som aj na echo srdca aj na ekg asi 4x ale vsetko je v poriadku. Mne sa to zacalo prejavovat ked som dostal panicky atak (myslel som ze mam infarkt) .A povedal som si ze som zdravy ze je vsetko v poriadku a nevyplasi ma to tak , ale vzdy ked sa to stane je to neprijemne, ono to moze ist aj od chrbtice, alebo kludne to vie nejako vyvolat hlava.
Aj ja som mávala taký pocit.
Potom dlho nič a zase sa mi to posledné dni objavilo.
Dnes aj 10x. Je to také zovretie v hrudi na 1-2sekundy... nepríjemné.
Je to panická porucha.