Brali ste niekto spitomin na uzkosti?mali ste neake neziaduce ucinky z neho?ak ano kolko trvali?
Aj ja som z neho hrozne otapena
Ahoj, mne nasadila lekarka spitomin po velmi kratkom sedeni kde ma ani nenechala dopovedat, ale skusila som, najprv dve polky denne, potom tri polky denne ked som sa jej stazovala ze mi je horsie - najhorsi mesiac mojho zivota, uplna zmatenost, zahmlenie, akoby som bola stale pod vodou, nic som si nepamatala, nakoniec som ho sama vysadila a trochu sa to upravilo - k tej lekarke som uz nikdy nesla, takze viac ti toho povedat neviem, mozno by to preslo ale ja uz som to vydrzat nemohla
Ale viem, ze kazdy reaguje na lieky inak, takze to neber ako odradzanie 🙂 vyskusas, uvidis
Som vyskusala a stacilo mi bola aom uplne mimo a hlava,sa mi hrozne krutila
@lucia851 tak vidim, ze sa to deje vcelku vela ludom...poradila by som sa s lekarkou, mne hovorila ze je normalne mat prve dva tyzdne vedlajsie ucinky, ale ked uz to trvalo dlhsie, mala som dost
@lucia851 ahoj mne ho nasadili asi 4 roky dozadu a asi po dvoch dávkach som sa z neho hrozne vyhádzala a bola som veľmi oťapená, ťažko od žalúdka