Ahojte, mali ste niekto nežiaduce účinky po očkovaní vakcínou Comirnaty / Pfizer? Skôr tie mladšie ročníky ( napr. pod 50r)...
28 rokov ,iba bolesť ruky, ale mám zatiaľ len jednu dávku
Vyrazna bolest ruky po druhej davke, ale az mi slzy tiekli, zimnica, na druhy den rano bolo vsetko prec...
Bolesť ruky a mierna únava po prvej dávke.
bolest ruky a zaludocna tazoba jeden den. mam 30+ 🙂 kamos v rovnakom veku len bolest ruky.
@ceresna2 ježišmária.... už to koluje v inej skupine a máme tam z toho celkom srandu 😀
Ja som bola dnes, ked som sla pre maleho do skolky bola som v pohode, tak som sla pesi, potom este s nim na kolobezku a to som asi nemala, lebo ma zacal boliet zaludok a hlava, prislo mi tak nevolno. Tak som sla domov, lahla som si a uz je dobre, len ta hlava trocha boli a ruka. Zaludok uz ok, aj som vecerala a v pohode. Takze moje odporucanie, po ocko si dat klud a dobre bude 🙂
@smolinka024 ja mam za sebou prvu davku, vek 51, neziaduce ucinky som pocitovala 2 dni, postupne jeden mizol a druhy sa objavil. Bolest hlavy a zavrate, silna bolest ruky, hnacka, krce v zaludku, nespavost.
@ceresna2 tomuto akoze naozaj veris?! 🤦♀️
@ceresna2 samozrejme, že je to hovadina. to len idiot tomu uverí 😀
Videli ste to video? Je to dosť ľudí, čo to skúšalo.. Je to v usa viralna výzva... Vyvráťte nám to ako hoax
Prečo im to tam drží?
@smolinka024 ja mám 41, bola som očkovana dnes. Zatiaľ mi nič nie je, ani ruka ma neboli, tak dúfam, že to tak aj zostane👍
@ceresna2 možno to bude najlepšie riešenie....
Bolest ruky ako mierna svalovka den po ockovani, nic viac, rovnako ostatni v rodine