Ahoj stalo sa to niekomu že po skončení kojenia ste mali nepravidelnú menštruáciu ale tak divne že najprv týžden skôr teraz skoro dva mešká tehotná nie som robil som si test 🙂 Idem ku mojej gynekologičke len som chcela vedieť aj o iných aby som sa upokojila bola som u nej asi pred dvoma týždňami na kontrolu ultrazvuky v poriadku na ster preventívny ešte čakám ale verím že bude v poriadku 🙂 Tak ďakujem za odpovede 🙂
Jasné, to je prirodzené, u každej je to ináč.Nebojkaj, si v poriadku. 🙂
Neboj sa vsetko je v poriadku,aj ja som ju mavala veru vselijak 😉
no to mam aj ja,4 tyzne po porode som dostala 1x, potom 2 mesiace nic, potom zase 2mesiace som doatala,ako hodinky, a teraz zase nic,, takze neviem ci mi len meska, alebo som zase v tom 😀 a to som dojcila plne, teraz posledne 2 meciace uz len odsavam,
Pri dcerke som mala za prve dva roky menstruaciu 3x - prvy raz 8 mesiacov po porode, potom po 6 tyzdnoch a potom az o par mesiacov. Potom sa to ustalilo na kazdych 6 tyzdnov a aj to tak ostalo.
tak ja stale dojcim ale prvu som dostala hned po sestonedeli druhu po 8m a od vtedy ju mam kazdy 29-30den.
ano, prvú ms som dostala po mesiaci od dokojenia, cyklus katastrofálny od 26-45dní, po pol roku sa to zas vrátilo do starých pravidelných koľají a MS sa zlepšila oproti dobe pred pôrodom.
prvu som dostala po 29 mesiacoch, aj to som musela brat tabletky na zastavenie laktacie, inak by sa mi nerozbehla asi nikdy, prisla mi presne 6 tyzdnov po dobrati tabletiek, potom som nemla ziadnu 2 cele mesiace aj tyzden a teraz prisla druhykrat, uvidim, ze ako to bude dalej, ale vobec nemas dovod stresovat.
myslim ze stabilizacia hormonov moze trvat aj mesiace, mozno aj roky u kazdeho inak..mne osobne porod spravidelnil cyklus, nikdy som ho nemala takto..tiez viac citim ovulaciu - co pocitujem podobne ako cca den pred MS, dokonca aj spinenie byva...predtym som nevedela ze mam ovulaciu, a myslela som si ze mam slebu MS..neboj, vsetko bude ok, k lekarke skoc, ak sa chces ukludnit..ona ma na to papier.