Mali ste extrémne zničené vlasy chemickým farbením?

malcica
1. júl 2015

Kazdu radu a pomoc uvitam, som uplne zufala. Uz je to pol roka od farbenia a vlasy su uplne suche, tvrde, bez elasticity a hydratacie a najnovsie sa strasne neprirodzene lesknu..

sissy27
1. júl 2015

výživu treba vlasom dodávať hlavne zvnútra, teda cez stravu, ktorú jeme, zvonka je to len taký bonus... a aj tu treba myslieť na to, že menej je často viac...
zostrihať to zničené, šampón úplne obyčajný dixi brezový alebo žihľavový, kvalitná strava, prípadne nejaké vitamínové doplnky (zinok, selén, vitamín E a D, kolagén) a čo najmenej zaťažovať vlasy chémiou... zničené vlasy už nezachrániš a neoživíš, treba sa zamerať na rastúci vlas...

mimi8814
1. júl 2015

ostrihat.Bojim sa ze ine nepomoze...

emily76
1. júl 2015

ano, mala... a pomohlo jedine.. ostrihat 😒 odvtedy ziadna trvala a farbenie naozaj len u kadernicky raz za cas.

mawka
1. júl 2015

suhlasim so @sissy27 este by som k tym dixi samponom pridala dixi kury na vlasy, tusim 4 druhy su, ampuly, je to par eur a krasne regeneruju vlasy. ale ci zregeneruju aj uplne znicene, neviem. skus ako ti poradila sissy, pridaj kury zvnutra, zvonka a aspon kus vlasov odstrihni, aby si ich odlahcila. ako ti budu rast, vyzdy kusok strihni. este dobre robi aussie rada. ale podla mna najidealnejsie su prave dixi. minimum chemie a kopec vitaminov v kurach. a hlavne tie vlasy uz nefarbi. uplne idealne by bolo ist za vynikajucou kadernickou, ktora ma super referencie a pouziva overenu vlasovu kozmetiku, poradi ti postup.

vika35
1. júl 2015

skus zabal z Amla prasku, do toho mozes pridat par kvapiek olejceku. a urcite bude treba ja trosku ostrihat :P

lennkka17
1. júl 2015

mne pomohla bambusova kura v kadernictve a nebola ani draha (8eur)vysledok bol okamzite a vlasy na nepoznanie, mam riedke jemne vlasy tak mi ju odporučili, ze keratinova nie je na take jemne vlasy lebo by zostali po nej mastne. ale ak mas hrube huste vlasy taj aj keratinova je super

skyko
2. júl 2015

Odporucam zverit sa do ruk odbornikov. V BA na Bosakovej 7 je jedno kadernictvo, chodievam tam pravidelne a je tam jeden velmi sikovny kadernik, ktory vie aj poradit. Odporucam zastavit sa tam.

lilimoni
2. júl 2015

Ostrihat a kuru na vlasy. Dobra kadernicka bude vediet poradit aku 🙂