Mali ste Covid 2x?

22. okt 2021

Je tu niekto kto mal už 2 krat covid? Mal ľahší priebeh?viem je to individuálne ale aj tak skúsim dik

deti95060810
22. okt 2021

synov kamarát...je zubár , takže prišiel na to v práci keď pracoval s nejakými chemikáliami - stratil čuch...
pri oboch mal zlý resp. ťažký priebeh

bellovag
22. okt 2021

Môj známy predavač, mal 2x v prvej vlne, z toho raz anglickú mutáciu...má po 60tke a mal v obidvoch prípadoch ľahký priebeh

7lenka11
22. okt 2021

ja som mala dvakrát v priebehu pol roka - prvýkrát úplne bezpríznakovo, druhýkrát s ľahkým priebehom (silnejšia bolesť hlavy a nádcha)

anonym0001
22. okt 2021

ja som bola tento rok uz 3x chora a ani raz covid.. 🤣

mon1806
22. okt 2021

Vyšiel článok od lekára ktorý pôsobí v Californii už 15 rokov je to náš slovak z Kubina a on podla mňa najlepšie vystihol covid a presne tam aj povedal ze ti ktorý prekonali prvý krát covid v ľahkej az strednej forme tak druhý a ďalšie budú mať také isté že určite na to nezomru co sa ale netýka takých ktorý prekonali covid ťažko a ze práve tí druhý krát môžu na neho zomrieť pritom sme mi na Slovensku žili v tom a nás v tom aj utvrdzovali že každý kto prekonal čím ťažšie covid tým má lepšie protilátky a lepšiu ochranu a pritom to NIE JE PRAVDA, čiže ti ktorý prekonali covid zle na kyslíku a v nemocnici pravdepodobne aj druhý krát ho zažijú takto zle co sa netýka ale tých ktorý ho mali ľahký až stredný toľko k tomu predsa každé telo ktoré sa stretne s covidom musí si vytvoriť protilátky

luciadobiasova
22. okt 2021

@mon1806 prosim kde by som nasla ten clanok? Velmi dakujem

luciadobiasova
22. okt 2021

@mon1806 Dakujem🌷🌷🌷

emilius03
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aandrea9
23. okt 2021

@7lenka11 úplne bezpriznakovo znamená, že test pozitívny a nebolo ti vôbec nič?

7lenka11
23. okt 2021

@aandrea9 nie, len sme sa vratili zo zahranicia a o par tyzdnov neskor mi v nemocnici namerali protilatky proti Covidu, ked som tam bola hospitalizovana s inou diagnozou... nepocitovala som na sebe nic, ani som nemala pozitivny test..

sisi656
4. jan 2022

dobry vecer aj ja mam taku otazocku som tu nova a chcela by som vediet ci je tu niekto kto mal znizenu cinost stitnej zlazy a prekonal covid a aky mal priebeh dakujem velmi pekne za odpoved🙂

scorpionflower1
4. jan 2022

@mon1806 to su take dojmy jedneho doktora. Nechcem sa tu hadat, ale na tom, co si mysli jeden dr. nezalezi. Ja poznam pripad, kedy mal jeden 32-rocny clovek prvy covid lahky a druhy covid skoncil na kysliku s nizkou saturaciou. Aj clovek s tazkym priebehom moze mat malo potilatok a clovek s lahkym vela. Pri tomto novom variante je to uz aj tak jedno, lebo, prave dnes som to citala, studie potvrdzuju, ze je uplne z ineho "klastra" SARS CoV 2, teda cosi totalne ine ako delta alebo britska mutacia, ktore mali vacsinu vlastnosti podobnych. Preto obchadza ockovanie aj imunitu u prekonanych. Priebeh ma ale u vacsiny lahsi.

retatka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
retatka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sisi656
5. jan 2022

@retatka dakujem velmi pekne za informaciu🙂

kikuska8
6. nov 2022

Áno aj ja som mala 2x covid a úplne bez príspevkov.

fireman666
6. nov 2022

U nás v práci niektorý kolegovia.aj 3 krat.uz sa na Tom zabávame,že musíme za nich zastupovať.všetko očkovaní 🙂