Mali ste Covid-19 i napriek tomu, že domáci antigénový test bol negatívny?

csipcsip000
15. sep 2022

Ahojte viem ze pre mnohych je to uz otravna tema ale predsa by ma zaujimalo ci mal niekto covid a domaci antigenovy test mu ukazoval ze je negativny. Viem ze existuju aj ine choroby ale vcera mi nic nebolo a rano neskutocna bolest hrdla neviem ani prehltat, kycham, nadcha je taka miernejsia uz mi nechuti ani jest, teplotu zatial nemam. Inak covid som uz raz mala este minuly rok v novembri takze to bolo uz davno. Vďaka dopredu za nazory.

saska85
15. sep 2022

@csipcsip000 skuste zopakovat test o 3 dni

csipcsip000
autor
15. sep 2022

@saska85 jaaasne to mam v plane

jana_435
15. sep 2022

Ja som tak mala. Uz som bola kvalitne chora a ag nic. Na druhy den sme skusili znova a uz boli dve ciarocky. Takze moze sa stat.

janinah
15. sep 2022

Je to bežné,že ag ukáže pozitivitu aj neskôr alebo všetky ag negat a bum,idú na PCR a pozit.S príznakmi covidu s atreba správať akoby to covid bol,nechceš predsa ohroziť svoje okolie...teda niekto aj chce,aj sa tak neohľaduplne správa,ale o egoistoch tu teraz nediskutujeme.To by bolo velmi nadlho....

rk123
15. sep 2022

aj ja. 2dni som bola uz s poriadnymi priznakmi. robila som si od prvych priznakov ag test. celkovo som si urobila 3 ag testy, kazdy den jeden. kazdy negativny a pcr pozitivny. a bola som si ista ze mam covid lebo som ho uz mala. takze ag testom som neverila a dobre som urobila

csipcsip000
autor
15. sep 2022

@janinah samozrejme ja som zodpovedna a uz som sa dala aj do karanteny a po dome chodim v respiratore aj ked neviem ci mam covid mozno ho mam nechcem aby ostatni clenovia domacnosti sa nakazili aj keby mam len obycajne prechladnutie

cawes
15. sep 2022

@csipcsip000 ja som sa testovala v stredu pred tyzdnom to bolo negativne, v piatok uz mi bolo vseliako stale negativne. V pondelok pozitivne

simonah73
15. sep 2022

@csipcsip000 ja som mala vyter z nosa negativny, kamaratka mi poradila aby som si spravila vyter z hrdla a ten bol v podstate pol hodiny po tom prvom pozitivny.

loravcovaa
15. sep 2022

@csipcsip000 ag moze byt negat. Jedina istota je pcr.

cawes
15. sep 2022

@loravcovaa nesuhlasim. Partner prvy antigen pozitivny, v ten den este PCR z vysledkom na druhy den negativny na druhy den opät antigen Pozitivny

luccija
15. sep 2022

@csipcsip000 ano, ukazal mi az 4 den pozit

lucia147852
15. sep 2022

Nám tersz všetkým vyšiel až keď vystúpila teplota pozit ag test. Mne dokonca až po 24 hodinách fajnych príznakov. Nech je čo chce, treba sa doma liečiť 😊

nina004
15. sep 2022

@csipcsip000 My sme mali doma všetci traja rovnaký priebeh horúčka, hrdlo, nos ,bolesť celého tela a antigen ukázal slabú druhú čiarku len mne.

namornicka
15. sep 2022

Ked som bola chora, ja alebo niekto z rodiny a vysiel domaci test negativny tak som to riesila ako chripkove ochorenie predtym. Normalne sme sa liecili doma a zdravi clenovia rodiny fungovali normalne v praci, skole. Ten test sme si urobili, aby sme mali ciste svedomie, ale uz nas to nenapadlo opakovat. Ved aj u lekarky ked mas vysledky tak ta nezavola o 3 dni znovu. Teraz je dost aj normalnych viroz s bolestou hrdla tak by som to uz neprehanala. Ale opatrenia sme vzdy dodrziavali.

elizabet173
15. sep 2022

@namornicka ja som mala dva testy robené v rozmedzí dvoch dní negatívne a po ďalších dvoch dňoch pozitívny, čiže od prvých príznakov na 6. deň syn mojej kolegyne až po vyše týždni. Ale v podstate je to rovnaké, chorý karanténa 5 dní, ostatní členovia rodiny, ktorí sú bez príznakov ako zdraví

dzulli1980
15. sep 2022

Dcéra pozitívna, koľajnice na teste na parádu, ja v stave, že som si myslela, že umieram, horúčka, hlieny, oči mi išlo vytlačiť z hlavy, pridala sa hnačka, nutkanie na zvracanie, zimnica, testy negatívne ... po dvoch dňoch som bola už úplne fit, tak som si, čisto zo zvedavosti, urobila ďalší test a bol pozitívny ... ja neviem, čo sú to za testy a pritom vôbec nie sú lacné.
@csipcsip000

csipcsip000
autor
15. sep 2022

@dzulli1980 niesu vobec tie testy spolahlive ako vidim 🤔

eliska105
15. sep 2022

Skus zopakovat zajtra alebo v sobotu… ak to vyjdw negat je to iba chripka/prechladnutie .. nie je vsetko covid tiez mam v domacnosti clena rodiny choreho a 2x negat antigen a vyhodnotene ako klasicke prechladnutie..skore uzdravenie

sojorez
15. sep 2022

Dcere som robila rano ag test, pri miernych priznakoch (bolest hlavy, tela), vysiel negativny. Vecer, ked uz mala horucku,vysiel pozitivny.

csipcsip000
autor
15. sep 2022

@eliska105 ďakujem pekne ❤

csipcsip000
autor
15. sep 2022

@sojorez horucku zatial nemam

sono2
15. sep 2022

@csipcsip000 ak si ozaj chorá, že príznaky, test ukáže, pretože domáce práve v tejto fáze ukazujú. Čiže ak to je covid ukáže. Ak nie, je to iná choroba.
Mne ukázalo tak raz. Načo prosím ťa napíš respirátor. Choroba ako každá iná.
Ja keby nerobím test myslím že mám angínu.
Nič viac a nič menej. Kašeľ žiadny. Nádcha.
Som riadne očko 3 krát
Ja som mala teda koľajnice ako Hrom okamžite.
Bolesť tela žiadna.
Hrdlo a nádcha

fiafia
15. sep 2022

@csipcsip000 ja som vedela ,že mám kovid a testy negatívne, dokonca aj v momke. Až na piaty deň neviem ani kolky test som mala pozitívny

csipcsip000
autor
15. sep 2022

@sono2 no mam priznaky take ze ma neskutocne boli hrdlo neviem ani prehltat, mam suchy kasel sem tam, uz som nevedela dnes nic zjest samozrejmostou je neustale kychanie a tecuci nos teplotu zatial nemam test som si robila dnes s tymito priznakmi bol negativny. Respirator nosim preto pretoze byvam s babkou ma 84 rokov a ked sme mali v novembri covid tak ja som bola velmi chora a ju odniesla sanitka s tym ze skoro zomrela ale uz tiez kasle ach....

danyelia
15. sep 2022

...áno, je to už otravná téma 😷 Niekedy neboli testy, choroby sme normálne vyležali, kto bol fakt chorý, nelietal po vonku a medzi ľudmi, dali sme si čaj a paralen a prežili sme aj bez MOMiek a respirátorov...

csipcsip000
autor
15. sep 2022

@danyelia v tom mas pravdu viem ze je to uz otravna tema som si toho vedoma len robim vsetko preto aby som ochranila napriklad moju 84 rocnu babku ktora je v dome ale zas nemyslim si ze tomu viem zabranit lebo uz kasle ona skoro zomrela do covidu ked sme mali

janinah
15. sep 2022

@danyelia áno,chrípky sme prežili,tisíce ľudí však neprežili covid,môj otec medzi nimi a teda jedno mi to nie je,toto nemôže byť otravná téma,kým covid existuje

janinah
15. sep 2022

@csipcsip000 ak babka už kašle,tak ráno treba volať jej lekárovi a nasadiť liečbu,vitamíny jej dúfam dávate

sono2
15. sep 2022

@csipcsip000 tak ja som mala pri takýchto príznakoch test okamžite pozitívny.
Chod na antibiotiká máš angínu.
Ja toto osobne neriešim nejaké crp ci atb treba.
Ja odlietam mat žiletky v krku ja som po dvoch dávkach bola ako znovuzrodena.

csipcsip000
autor
15. sep 2022

@janinah samozrejme