Ahojte, mam taky problem uz asi 5 mesiac, ktory zacal este v priebehu ked som uzivala antikoncepciu a to, ze po menstruacii par dni nato som opet zacala krvacat,..trva to asi 2dni sem tam len spinenie ale teraz napr.uz aj krv co to moze byt? mam ist na nejaku dnovu chirurgiu kde mi maj odobrat vzorku z krcka maternice velmi sa bojim stretli ste sa niektora stym?
@danka_111 bola som na operácii odvtedy šétko ôk
@natalia000 Operacii? To sa muselo az tak riesit? Mne sa to zopakovalo uz 3 x. Predtym 2 x dlhsi cyklus. Uz mi to robi starosti. Moja zenska doktorka robi teraz len v obmedzenom rezime.
@danka_111 áno lebo tam mali podozrenie na niečo iné tak mi odobrali vzorku a pritom lekár zistil ze som mala na maternici niečo také ako bradavicku a to mi krvacalo keď som robila napr nejakú telesnú aktivitu alebo som niečo ťažké dvihala
@natalia000 Och tak to mi na pozitivnom mysleni nepridalo. Mne sa to krvacanie/spinenie spusta 2 dni po skonceni menst.a trva tak do 2 dni. Bola som vtedy po tej dlhsej menst.pri doktorke, urobila sono, to bolo ok, ale vyter na kultivaciu ukazal zapal+stafylokoka+crevne bakt., to som brala antibiotika zhora aj zdola, potom som dostala mykozu, dalsia liecba, potom znova vyter, ostali este crevne bakt., takze zase liecba. Po nej som mala prist na kontrolu a na cytoster, lebo mi aj vychadzala preventivna na koniec marca. No kvoli korone sa to vsetko zrusilo, doktorka robi len surne pripady, po telefone, mi povedala, ze keby sa spinenie nezastavilo, tak mam prist na injekciu a ostatne sa doriesi potom. No kedy to bude...do vtedy sa mi rozum zastavi od strachu. Skusala som zensky caj, pupalku, alchemilku, kebyze su to hormony, ale nepomaha. Ked sa mi to zopakovalo aj tento posledny cyklus, som myslela, ze ma porazi. Len ako to teraz riesit...
@danka_111 tak hlavne kľud lebo stres neplyva dobre mne vyšiel vtedy zle cytoster ale ja som dala taky za kt sa platilo 25€ a výsledky boli až o 6tt...tak vyšlo niečo čo sa im nezdalo a preto chceli odobrať vzorku ale to nebol dôvod krvácania ale hovorím pri tej operácii našli tu bradavicku a po jej odstránení sa mi to už neopakovalo 🙏 tiež držím palce aby ste sa dali dokopy odkiaľ ste?
@natalia000 Uz je to stara tema, ale rada by som sa opytala, ako sa vam ten problem vyriesil. Dakujem🙂