Mali ste aj vy hrčku v podbrušku?

kuriatko31
3. aug 2015

Ahojte babulky prosim vas chcem sa opytat ci niektora zvas mala hrcku v podbrusku a trchu nizsie...na dotyk boli a pravá noha ma sem tam voli stoho ☹ neviete z coho to moze byt alebo co to je? Vytvorilo sa mi to ked som zacala brat ant.zenska mi predpisala fluozamin...dakujem za všetky odpovede...

pupavka123
4. aug 2015

Utekaj rychlo k lekarovi!!!Ja som mala presne to co opisujes ty,stale som cakala,ze to prejde,az jedneho dna den pred Vianocami som dostala ukrutne bolesti..diagnoza este horsia,nador na peceni a metastazi v creve,bohuzial nador zhubny,momentalne bojujem a to len preto,ze som len cakala a nesla k doktorovi hned,tak utekaj,vzdy lepsie ked sa choroba podchyti vcas...ale mozno v tvojom pripade to bude nieco uplne ine,ale daj sa skontrolovat

ruthike
4. aug 2015

Mlade bystre baby to tu zacinaju prispevky, ktore treba v prvom rade riesit s lekarom. Dnes uz treti! To, ze niekto zazil nieco podobne neznamena, ze dovod je rovnaky. Naozaj, tieto veci netreba podcenit a ist za lekarom, na sono, na odbery a hlavne by som vysadila ant, ocividne ti nerobia dobre @kuriatko31.

brisilda
4. aug 2015

precitaj si prib. letak od liekov ci tam nebude spomenute nieco podobne co opisujes a osobne by som okamzite navstivila lekara , akukolvek hrcku netreba podcenovat . Radsej 10 krat ist zbytocne za lekarom ako raz a neskoro