Ahojte babulky prosim vas chcem sa opytat ci niektora zvas mala hrcku v podbrusku a trchu nizsie...na dotyk boli a pravá noha ma sem tam voli stoho ☹ neviete z coho to moze byt alebo co to je? Vytvorilo sa mi to ked som zacala brat ant.zenska mi predpisala fluozamin...dakujem za všetky odpovede...
Mlade bystre baby to tu zacinaju prispevky, ktore treba v prvom rade riesit s lekarom. Dnes uz treti! To, ze niekto zazil nieco podobne neznamena, ze dovod je rovnaky. Naozaj, tieto veci netreba podcenit a ist za lekarom, na sono, na odbery a hlavne by som vysadila ant, ocividne ti nerobia dobre @kuriatko31.
precitaj si prib. letak od liekov ci tam nebude spomenute nieco podobne co opisujes a osobne by som okamzite navstivila lekara , akukolvek hrcku netreba podcenovat . Radsej 10 krat ist zbytocne za lekarom ako raz a neskoro
Utekaj rychlo k lekarovi!!!Ja som mala presne to co opisujes ty,stale som cakala,ze to prejde,az jedneho dna den pred Vianocami som dostala ukrutne bolesti..diagnoza este horsia,nador na peceni a metastazi v creve,bohuzial nador zhubny,momentalne bojujem a to len preto,ze som len cakala a nesla k doktorovi hned,tak utekaj,vzdy lepsie ked sa choroba podchyti vcas...ale mozno v tvojom pripade to bude nieco uplne ine,ale daj sa skontrolovat