Mali ste aj vy farbením zničené vlasy?

malcica
11. júl 2015

Prosim Vas, viem, ze to tu nepisem prvykrat - ale stale verim, ze najdem niekoho s podobnym problemom... mal tu niekto znicene vlasy farbenim? Ale tak, ze extremne. Uplne vyschli a nezostala v nich ziadna ta "vlasova vypln", zostal len suchy tvrdy leskly obal... zo dna na den mastne, co predtym ani po tyzdni. Hambim sa uz aj na ulicu. Vlasy boli predtym makke, jemne, teraz kamen..ako sklenna vata a ten hnusny lesk ☹ Nema niekto skusenosti s nieci mpodobnym?

malinka888
11. júl 2015

skús šampon Milva, majú aj špeciálne na farbené vlasy, je to čisto prírodný produkt, je drahší ale zatiaľ som nan nepočula ponosy. Skombinovala by som ho ale ešte aj s vodičkou a maskou na vlasy

janinah
11. júl 2015

radíme ti tu už pár dní...ty aj niečo z toho skúšaš,či?

zamilion
11. júl 2015

Kazdemu schnu vlasy po farbeni. Ak su tvoje v takom zlom stave znamena to ze sa o ne vobec nestaras a pritom staci dat na ne balzam na 2 minuty po kazdom umyti alebo si sa odfarbila tak ze si si spalila vlasy.
Ako prvu pomoc vyhladaj kadernícky salon a potom pravidelne používaj ten balzam.
Pri pravidelnosti ti postaci aj obyčajný syoss alebo glisskur z drogerie.
A je dobre vyzivovat vlasy aj zvnútra, kup si zinok kremik selen a vitamin H. Po pravidelnom mesacnom uzivani uvidis vysledky.
Bez pravidelnosti ti je akékoľvek rada zbytočna

zdenka1975
11. júl 2015

presne ako píše @zamilion. mne sa ešte nestalo, aby som mala až tak zničené vlasy...

lilimoni
11. júl 2015

Ja som mala, ked som ako pubertacka menila odtien kazdy tyzden. Total chemlon. Dala som sa vystrihat na kratko a bolo po probleme 😉

alabama0011
11. júl 2015

Skusala si znacku Alterna? Oni sa specializuju na znicene vlasy, mam od nich masku a efekt je uzasny.

modrofuzik11
13. júl 2015

ano, odporucam davat balzam alebo dobre kondicionery... to pomoze.