Malé vyrážky a svrbenie v tehu

lenull103
21. máj 2020

Dobrý večer kočky,chcem sa opýtať,resp poradiť. Čakám 2.bábo,som v 20tt..asi pred 2 mesiacmi sa mi spravil na ruke ekzém,bola som u kožnej,vraj numulárny ekzém,bol zapálený,dostala som rôzne mastičku,aj kortikosteroidnu..pár dni som užívala,natierala,ekzém sa krásne upravil,ešte je to take ružové,ale ooooovela lepšie.ale asi pred mesiacom sa mi začali robiť take malé vyrážky,väčšinou taký výsev na jedním mieste..prv lakte a kolena..chrbát,teraz vnútorná strana lakťa hlavne..veľa mal červených bodiek na jedním mieste a mega to svrbí..kožna so mnou komunikuje len cez mail,kvôli korone,predpísala mi zas všelijaké kortiko maste,claritine(lekárnik dvíhal obočie,že v tehu by to neodporúčal)..proste nejak extra nerieši,že som tehu,či toto všetko môžem..zatiaľ to nepoužívam,popravde sa bojím..zmenila som práci prášok,sprchové gel používam z lekárne,kremujem sa Excipialom.moja gynekologička mi spravila pečeňové testy,toto je v poriadku chvalabohu..mali ste s tým niektorá skúsenosť?myslite,že je to vyvolané tým ekzémom,že kým sa to nedolieči,budú sa mi tvoriť tieto mapy?alebo je to z tehu?chcela som sa vás opýtať,či niektorá nemáte skúsenosť..ďakujem,že ste sa dočítali až sem ❤️

bea22196
21. máj 2020

@lenull103 ja som mala v tehu strasne ruky exem velky ako pomaranc no katastrofa predpisala my elecom pomohol ..skus obycajnu indulonu a casto mastit stale stale mastit a nechaj hrubsiu vrstvu ..ono je to tazko takto riesit

lenull103
autor
21. máj 2020

@bea22196 ďakujem za tip,na ruky používam indulonu,skúsim aj na zvyšok tela..je to ťažko aj v tehu,len som chcela vedieť,či mal s tým niekto problém