ahojte viem že keď som bola mladšia spravila som veľkú chybu a to že som si poriadne necistila zuby pravidelne… tak to bolo celu pubertu a až neskôr som sa spamätala a už si ich čistým normálne ráno a večer ale pred chvilou som pozerala a mam tam vpredu na horných dvoch take mini diery a na troch spodných ako keby kaz sa robil alebo neviem. neni to nejaká veľká diera ale zas je to vidno. dá sa to nejak spraviť? už mi raz zubár robil zub, ten bol na tom zle ale dal mi tam iný odtieň aký mám ja zub a keď sa pozriem tak to je vidno kde je tá výplň čo on dával a kde je môj zub. ale to ma netrápi lebo to nie je predný zub ale teraz čo mám robit?
Nemáš čo iné robiť ako ísť k zubárovi. Kedy si bola naposledy na preventívke? Ak pred viac ako rokom normálne choď na preventívku a on už ťa ďalej objedná. Nečakaj kým kazy zasiahnu zubné nervy, bude to oveľa drahšie a bolestivejšie.
Normálne choď k zubarovi, ak niesi spokojná s terajším zubarom, tak choď k inému. Kaz v zube nijak inak ako plombovanim neporiešiš. Čím dlhšie budeš čakať, tým to bude horšie.