Ahojte neviem či to dobre vidieť ale spravili sa mi teraz takéto fľaky na dlaniach nikde inde to nemám aj to trošku páli a zdá sa mi že mi trošku ako je dlaň tak z boku trochu opuchlo....ja sa strašne bojím že čo to je čítam a píšu už tie najhoršie veci cirhoza pečene a neviem ešte čo všetko už asi tri dni má aj pobolieva hrdlo ale to skôr z nejakej alergie alebo z hit ale tieto ruky nechápem vôbec čo by to mohlo byť..máte prosím niekto skúsenosti strašne sa bojím 😭 ďakujem
@yvankamala keď ono to nie sú nejaké vyrážky sú to len také fľaky akoby na koži alebo pod kožou neviem
@nikuskaakolarova aj my sme ta mali,potom sa aj vyrážky objavili,ale nemusia
@yvankamala ja no ja neviem vôbec normlane sa bojím kreslila som si s deťmi s fixkami a po chvíli sa mi toto spravilo
@nikuskaakolarova
@nikuskaakolarova neboj,urcite to nebude také zlé,ako si myslíš 😉
@nikuskaakolarova ruky, nohy, usta
@yvankamala ďakujem ale neskutočný strach mám ...mám aj panicku poruchu preto to horšie zvládam
@luliu keď ja to mám skôr pod kožou to nemám vyrážky
@nikuskaakolarova tak to ma mrzí,ale skutočne,neboj,s najväčšou pravdepodobnosťou je to ruky-nohy-usta,teraz je to dosť aktuálne, ako pozorujem.Nič príjemné,ale neboj,nie je to vážne. My sme mali viac krát za sebou 🫣
@nikuskaakolarova dokonca aj ta bolesť v krku k tomu sedí
@yvankamala a môžu tie dlane aj páliť? A ako ste sa toho zbavili či to prešlo samo ...mne sa zdá že už sa u mňa raz alebo dva krát takéto fľaky objavili ale nepalilo to vtedy
@nikuskaakolarova myslím,že môžu. Niekto to popisuje ako bolesť,niekto ako svrbenie. Aj lekár zvykne na to predpísať antihistaminikum. My sme dávali fenistil kvapky
@nikuskaakolarova ruky, nohy, ústa sú presne také fľaky, nie vyrážky ako si myslis
Ja som to dostala od deti, ich to len svrbelo, mňa neskutočne bolelo a palilo
@yvankamala ďakujem mám antihistaminiká aj fenistil kvapky
@nikuskaakolarova tak daj nieci z toho a uvidíš
@luliu aha tak ďakujem tak dúfam že to nebude niečo vážnejšie lebo aj ma pália dlane
@nikuskaakolarova a je to veľmi infekčné, takže sa treba izolovat
@nikuskaakolarova dobrý deň ja mám ten istý problém prosím vás bolí ste u lekára čo vám zistili ??? Aj ja sa veľmi bojím tiež mám panicku poruchu úzkostlive stavi a čo som si všimla Pali to vecinou pred menštruáciou. Veľmi sa bojím
Ruky-nohy-usta?