Dobrý deň môžem vás poprosiť o radu alebo či mal niekto skúsenosť. Pred 3 mesiacmi sme boli na dovolenky, od vtedy som mávala pravidelne stavy kedy som bola malátna, trpli mi ruky, mala som slabosť, triaslo mi s celým telom a hlavou som bola úplne mimo kde mi bilo ako tlak. Pravidelne som odchádzala s prace domov. Urobila som si vyšetrenia ako odber keby na štítnu žľazu, cukrovku, helikobaktera. Tak isto sono kde mi zistili cystu na pravom vajecniku. Tak isto mi zistili zápal na chrbtici, podráždený žlčník a podráždenú platničku. Od prace som si dala mesiac pauzu. Myslela som si že som sa vyliečila aj zápal a cítila som sa lepšie keďže som si aj oddýchla. Tak isto som začala chodievať na rehabilitácie. No nastúpila som do prace a stavy sa mi vrátili ako zavraty v hlave, slabosť . Mali ste niekto podobnú skúsenosť ? Lebo už neviem ako si poradiť, doktorka mi povedala že to môže byt od chrbtice ale pravidelne chodím na masáže, rehabilitácie, vôbec sa nenamaham. Tak už naozaj neviem že co
tetania, úzkosť
Môže to byť tetánia alebo aj začinajuci Parkinson. Mojej tete tak zistili Parkinsona presne také príznaky.
@iveta16161616 to neviem, máím tetaniu, naučila som sa s nou žiť, záchvaty mávam už len občas, aj tie viem predýchať, začať mysleiť na niečo iné, vymyslieť si činnosť a zamestnať mozog a ruky, veľa magnézia....nikdy som nebrala AD
@iveta16161616 ja užívam už takmer 3 mesiace Eliceu.. kľudne sa pýtajte , mne celkom pomohla, nie ešte 100% ale je to oveľa lepšie ako to bolo na začiatku .
@iveta16161616 kým ako tam som začala cítim nejakú zmenu, trvalo aj mesiac kým som brala Eliceu - treba vydržať. Ešte to ani po troch mesiacoch nie je úplne na 100% ale môžem fungovať ako tak, aj do práce chodiť. Keď sa začínajú brat AD väčšina lekárov predpisuje aj doplňujúce lieky "ukludňováky" aby tie začiatky neboli až tak zle a dalo sa vydržať. Čo sa týka tehotenstva, musíte konzultovať s dr., žiaľ nie som lekár.