Mala som zlomený nos?

lady_kaja15
4. aug 2021

Zdravím všetkých 🙂
Dávnejšie som spadla zo schodov a mala som úraz nosa. Bol celý fialový, krvácal, ťažkosti s dýchanim, liečil sa viac ako mesiac a bol na dotyk moc bolestivý. Neskôr som do neho ešte 2 krát vrazila a od vtedy je na ňom hrbol, bolí na dotyk, čosi v ňom praská a bolí to a mávam problem dýchať, nádchu nemám, mám akoby zalepené dierky sekundovým lepidlom a nikdy nič nevyfúkam.
Mohla som ten nos mať zlomený / prasknutý / pomliaždený?

Vopred ďakujem za odpovede alebo rady 🙂)<33

lusyc
4. aug 2021

Áno, asi je zlomený. U lekára si nebola?

alvaluka
4. aug 2021

@lady_kaja15 “Bol celý fialový, krvácal, ťažkosti s dýchanim, liečil sa viac ako mesiac a bol na dotyk moc bolestivý.” To si fakt s niecim takymto nebola u lekara?
Mohol byt aj pomliazdeny, zlomeny aj prasknuty, ale to vysetruje lekar a netypuju ludia na MK.

elizabet173
4. aug 2021

@lady_kaja15 je to dosť pravdepodobné, ty si s tým nebola na rontgene? Ani z lekára?

kacena4
4. aug 2021

k zlomenine sa nevyjadrim kedze je to yz stara zalezitost... ale mozes mat posunutu vnutornu prepazky preto sa to zle dycha smer orl vysetri ta a ak to bude zle posle na operaciu

nttnnt
4. aug 2021

mozno ho nemas zlomeny len ti rastie ako pinokiovi ked s nim vkuse narazas....tvl fakt niekedy zasnem a co tak navstivit ORL a nepytat sa na svoj frnak na mk?

simsalabim
4. aug 2021

@lady_kaja15 ja zasnem. Ty si vazne s tym nebola u lekara? Smiem sa opytat preco?

thereisabear
4. aug 2021

Mne to príde, akoby to nebolo pádom zo schodov... 😏
A áno, mohol byť zlomený

elizabeth88
4. aug 2021

Niekedy najma matky malych deti podcenuju ist na pohotovost,najma,ak su bez vodicaku...Potom mozu to aj lutovat...Bez na orl,tam Ti povedia,odporucia Ta,kde Ti pomozu.

sovica
4. aug 2021

@lady_kaja15 V profile máš uvedené, že máš 16 rokov. Toto mali už dávno s Tebou riešiť rodičia. Nestarajú sa o Teba?🙄 V každom prípade - smer LEKÁR!

lady_kaja15
autor
4. aug 2021

@sovica bola som s tym u lekara a on ze to je udrete a ze si mam na to dat len lad kedze to este moja mama ked tu bola riesila 😂🤷🏻‍♀️ Cize mi nic nepovedal poriadne ani nevysetril kedze sa vyjadril ze deti padaju a to som mala 15 😂

lady_kaja15
autor
4. aug 2021

@kacena4 toho sa kus bojim pretoze ked dycham zniem jak parnik cize cosi tam urcite vadi ale urcite to uz chcem riesit kedze predosli lekar mi dal na to len lad ze je to udrete 😂🤷🏻‍♀️

lady_kaja15
autor
4. aug 2021

@simsalabim bola ale doktor ze deti padaju a povedal ze mam na to davat lad 😂🤷🏻‍♀️ A to som mala 15 a takto udrety nos nevyzeral ale tak som si povedala ved doktor ma pravdu ked ma tam rodicia vzali😂

lady_kaja15
autor
4. aug 2021

@thereisabear druhy krat mi spadla kovova tyc na mazoretkach na ten nos 😂🤷🏻‍♀️

simsalabim
4. aug 2021

@lady_kaja15 neverim. Normalny doktor urcite posle na rtg. Ak nie, toto je na podnet.