Ahojte baby. Pred časom som mala zápal obličky. Po infuznej liečbe, neskôr ATB a výborným lekárom som sa vyliečila (zápal som už v minulosti raz prekonala). V decembri na pp u gynekologicky mi vyšla pozitívne ureaplazma. Oznámila mi to len telefonicky s tým či chcem atb alebo nie. Keďže sa snažíme o bábätko tak sme obaja s partnerom začali atb užívať, ale po cca týždni som ich vysadila, keďže boli silne a nonstop som zvracala. (Doxyhexal na 20 dni) Bolo to počas sviatkov, takže som sa jej nedovolala aby nám predpísala iné, slabšie. Problémy som nemala žiadne.
Bohužiaľ, moja chyba, po sviatkoch som bola pracovne vyťažená a fakt som ju zabudla kontaktovať s tým že chcem iné atb.
Teraz, pár dni mám znovu bolesti v boku a podbrušku. Rezanie necítim, mala som tmavší moč, dva dni teraz biely výtok (ovulacia to nebola). Dnes som bola u obvoďaka, robili rozbor krvi aj moču- zápal tam nie je, jedine čo mám sú zvýšené erytrocyty v moči. Nemám ani nutkanie na cikanie, ani rezanie, štipanie. Len ta bolesť, občas bodava, inokedy tlak. V boku, pod rebrami, v podbrušku a stále takto dokola.
Nemáte skúsenosť? Môže to byt ureaplazmou? Popravde nemám o tom nič naštudované a lekárka mi nič k tomu nepovedala. Chystám sa ku gyn.v pondelok, keďže zajtra nerobí a na pohotovosť ísť nechcem (ak to nebude nevyhnutne)
Ďakujem vám za odpovede
Ešte by som dodala, že gyn bola názoru že ureaplazma mohla byt kvôli tomu predošlému zápalu. Všetko ostatné bolo v poriadku