Mala som operovanú nosovú prepážku a teraz sa cítim veľmi unavená

lajka65
20. feb 2022

Ahojte,strašné sa cítim unavená,nič ma nebavi,keď mám niečo spraviť potrebujem extrémne veľa síl....bola som na krv ,tá je v poriadku,aj štítna žľaza je ok.pred 2 týždňami som bola operovana na nosovú prepazku a cysty v nose.....mám aj problém s chrbticou mám vyslovenú mierne platničku,bolesť hlavy závraty ...mám 2 malé deti a chcem opäť fungovať normálne.moze to už byť aj jarná únava?stále by som len lezala a kukala tv .

jjanulienka
20. feb 2022

Mám presne toto iste najradšej by som bola keby všetci vypadli z domu a ja by som si ľahla pred telku😅 predtým som bola jak motorová mys, vždy poctivo upratané teraz mám nejako všetko na háku 🤷🏽‍♀️
Jarná únava?😅

esmee01
20. feb 2022

Ja som po operácii nosa v celkovej anestézii bola mesiac nesmierne unavená, nedokázala som sa sústrediť v práci, upratovať, nič. Vôbec som nečakala, že ma taká malá operácia bude vedieť vyradiť z bežného režimu. Ale už máš 2 týždne po, tak snáď budeš čoskoro fit 🙂

noami12
20. feb 2022

@lajka65 ,
@esmee01 ak sa môžem spýtať kde ste boli si dávať robiť nos ? Ja som už ale 6 rokov dozadu bola objednaná, mala som aj predopeeacne vyšetrenia a deň pred tým než som mala ísť som si to rozmyslela zo strachu - z narkóze, ale povedala som si ze tento rok by som to už chcela zrealizovať🙂

lajka65
autor
21. feb 2022

@noami12
@noami12 Humenné ,narkóza je nič oproti tomu ako som vyzerala 😭😩 a tie bolesti ...........modriny pod obidvoma očami,na nos ešte teraz nedycham ,ďasná podliate krvou,predné zuby akoby ešte stále neboli moje ...

noami12
21. feb 2022

@lajka65 ojooj tak to prajem skoré zotavenie, moja sestra bola na plastike 2x raz jej to spravili zle, tak potom už išla súkromnému a pamätám si aká bola modrá :( no bolo to x rokov do zadu, tak som chcela vedieť nejaké cerstvejsie info 🙂 ďakujem pekne za odpoveď a ešte raz skoré zotavenie ❤

lajka65
autor
21. feb 2022

@noami12 ale nie každý vyzerá ako ja ,zasa nechcem strašiť,,,,,boli tam pacienti čo nemali ani jednu modrinu .nič ,len pod nosom obväz a žiadne modriny....ja som vraj bola extrém podľa personálu 😭😂😂😂

noami12
21. feb 2022

@lajka65 segra moja mala tiež modriny moooc, aj keď som išla ja na konzultáciu predomnou boli kocky co išli na kontrolu po operácii celé modré 😀 ale tak to by mi nevadilo ani jak ta narkoza 😀

babika112
3. dec 2023

@lajka65 a robili vám septoplastiku alebo rhinoplastiku alebo kombináciu? absolútne sa to nedá takto posudzovať. To je úplne laický pohľad

babika112
3. dec 2023

@noami12 možno boli na rhinoplatike, či inej operácii