Ahojte,strašné sa cítim unavená,nič ma nebavi,keď mám niečo spraviť potrebujem extrémne veľa síl....bola som na krv ,tá je v poriadku,aj štítna žľaza je ok.pred 2 týždňami som bola operovana na nosovú prepazku a cysty v nose.....mám aj problém s chrbticou mám vyslovenú mierne platničku,bolesť hlavy závraty ...mám 2 malé deti a chcem opäť fungovať normálne.moze to už byť aj jarná únava?stále by som len lezala a kukala tv .
Ja som po operácii nosa v celkovej anestézii bola mesiac nesmierne unavená, nedokázala som sa sústrediť v práci, upratovať, nič. Vôbec som nečakala, že ma taká malá operácia bude vedieť vyradiť z bežného režimu. Ale už máš 2 týždne po, tak snáď budeš čoskoro fit 🙂
@lajka65 ojooj tak to prajem skoré zotavenie, moja sestra bola na plastike 2x raz jej to spravili zle, tak potom už išla súkromnému a pamätám si aká bola modrá :( no bolo to x rokov do zadu, tak som chcela vedieť nejaké cerstvejsie info 🙂 ďakujem pekne za odpoveď a ešte raz skoré zotavenie ❤
Mám presne toto iste najradšej by som bola keby všetci vypadli z domu a ja by som si ľahla pred telku😅 predtým som bola jak motorová mys, vždy poctivo upratané teraz mám nejako všetko na háku 🤷🏽♀️
Jarná únava?😅