Mala som Covid-19 a bola som 2 týždne v nemocnici. Ostal mi zápal pľúc

zuzana212722
9. mar 2021

Ahojte ja som síce krátko po prekonaní ale mala som ťažší priebeh s tým ze som bola aj dva týždne v nemocnici chcela by som vedieť či je tu niekto taky a ako sa cíti po corone.. Mne ostal zápal pľúc a teda sa budem dávať dokopy pomaly.. Vďaka za skúsenosti

mogaa
9. mar 2021

@zuzana212722 Známa mala tiež pri Covide obojstranný ťažký zápal plúc....už je mesiac po a stále nie je ok, ako sa kedy s plúca zregenerujú ani srnka netuší.....

nikpa
9. mar 2021

@zuzana212722 svokra mala ľahký priebeh, trochu zvýšená teplota, únava, slabosť a veľmi mierny kašeľ pár dní. O to viac bola prekvapena ked jej po ,,vyliečení,, na RTG povedali, ze má postihnute pľúca. Odvtedy berie lieky, je na PN uz 7.týždeň a nevladze absolútne nič, hovorí ze sa cíti horšie ako ked bola pozitívna. Za to svokor mal ovela ťažší priebeh, teploty, tlaky na hrudi, silný dusivy kašeľ ale RTG pľúc úplne v poriadku a aj teraz po chorobne sa cíti dobre. Je to veľmi individuálne.

suge
9. mar 2021

Kolegyňa je po korone PN už od decembra, nález na pľúcach pretrváva a ani ona sa subjektívne necíti fit. Chce to svoj čas, ťažko povedať koľko.

miirka123
9. mar 2021

@zuzana212722 bratranec, 29r zdravy, športovec a v lete prekonal a po vyliečení mu zistili tromby na plucach ešte stále sa zadychava, nevládze a berie antibiotiká. Schudol extrémne ale už sa dáva dokopy 🙏🏼

zuzana212722
autor
9. mar 2021

Tiež mám obojstranný zápal pľúc.. Nevládzem nič.. Cítim sa ako po infarkte k tomu mam male bábätko je to veľmi ťažké žiť taky život.. Mam pocit ze ani krok neviem spraviť trasie ma mam 29 rokov 3 deti posledné ma 4 týždne.. Mňa to zrazilo po pôrode.. Neviem co si dat aby som sa aspoň cítila lepšie