Zdravim, viem že som tu písal viac krát ale toto je už fakt posledná vec. Pri uchu na fotke vidno kde cítim tvrdú hrčku ale malinku možno 2mm a je tvrdá neboli. Naša doktorka teraz nerobí . Chcem sa opýtať je tam uzlina alebo chrupavka čo to môže byť? Na druhej strane to mám ale necíti to skoro vôbec keď to hmatam. Keď sa naklonil do práva na tú stranu vtedy je najviac hmatateľna tá mala. Ďakujem za odpovede.
Mam to iste už 25 rokov a žijem.. Neboj nie je to smrteľné
@juraj456 to moze byt aj obycajna tukova hrcka, drobna cysticka, sa ukludni a nesleduj aa
@irusa Dobrý deň, ja mám tiež na tom mieste hrčku, bola som na stomatochirurgii lebo pred mesiacom a pol som riešila na ORL miernu bolesť (myslela som že ucho) a taktiež tinnitus a doktor ma poslal preč s tým, že to je z kĺbu čelustného. Bola som na stomatochirurgii, na RTG mi nenašli nič, a hrčku vôbec neriešili, vraj to môže byť nejaká uzlina. Tak sa vraciam späť na ORL aby mi pozrel hrčku a vyjadril sa k nej. Všimla som si,že hrčka počas dňa mení veľkosť (alebo zalezie) ťažko povedať.. Akoby na zmeny teploty reagovala. Vy tú vašu máte stále rovnakú? Ďakujem za odpoveď. Pekný deň
@irusa tak bola som dnes na ORL, povedal, že to je autorom (hrčka z mazovej žľazy), môže aj meniť veľkosť, pýtala som sa či to teda naozaj nemôže byť niečo zhubné, povedal, že nie lebo to mám v podkoží a že to nie je vôbec súčasť hlavy.. Povedal, že keby mi to začne vadiť, môžem to chirurgicky odstrániť, ale, že pokiaľ to nenarastie a nebolí, tak by to neriešil. Vraj to môže aj narásť alebo sa zapáliť. Nemám si to už omakavať moc, iba to dráždim,😅
@juraj456 vsak to odfoť