Ahojte prave som si niečo nahmatala pod pazuchou. Je to ako mala guľka, ale cítim ju len keď mám ruku vystretu nad hlavou. Asi som len paranoidna ale mám strach, môže to byť niečo vážne? Mám 22 rokov. V auguste som bola na sono vtedy bolo všetko ok.
Vygoogli zapal vlasoveho folikulu a vypytaj si od obvodaka vymenny listok na chirurgiu. Otazka piatich minut na lehatku 😉
silno stlac, vystriekne hnis.
Môže to byt kludne zapaleny vlasovy folikul ta gulka sa ti aj pohybuje ? Lebo v tom pripade to moze byt aj zvacsena uzlina ja ich mam niekolko v podpazi na obidvoch stranach vytvorili sa mi po ciernom kasli
môžeš to pocitovať aj pred ms, počas nej, také zdúrené, myslím, že sú to tam zdúrené uzliny, teda zväčšené. Kľud, nemusí sa nič diať. 🙂
Nedala si sa náhodou ockovat? Počula som o prípadoch kedy sa im toto spravilo áno vedľajší priznak očkovania🙂 ak nie je to isto len zapálený chlpok pripadne niečo kožné. Skús zájsť k obvodnej a určite to nebude nič vážne.
Skúšala som stláčať a nič nevyšlo,na pohľad ani to nie je vidieť len na dotyk. Aj zarastený chlp to není, je to tak nižšie ako kde mi rastu chlpy. Nie očkovať som sa nedala. MS som už mala pred 2 týždňami. Dúfam že nič vážne to nebude ale aj tak obavy tam sú.
pre klud duse zavolaj praktickemu, nech ta posle na sono.
Ja som to mala z dezodorantov a pod. Kvoli hliníku co obsahovali .. zmenila som na bez hliníka a je to ok teraz.
Pokiaľ si chudá, mohla si si nahmatať uzlinku, normálna vec.
Mala som to uz 2krat, vzdy to nastastie zmizlo
Kľud, moze to byť len chlp, ktorý zle vyrástol, resp. Nevyrastol a trochu sa zapálil 🙂