Zdravím baby. Našla som si predvčerom malinku hračku pod pazuchou. Je veľmi bolestivá pri dotyku. Na povrchu kože vidím červené miesto presne tam kde mám hrcku. Nieje pohyblivá čo ma znepokojuje. Začína na z nej bolieť cela pazucha. Mám veľký strach že by sa mohlo jednať o rakovinu. Ďakujem za každú radu
@msnesquik holila ale už skôr. Možno 4-5 dni dozadu
Mam to bezne, zarasteny chlp, prip.z antiperspirantu. O par dni to prejde. Ak neprejde, skoc k dr., ale na 99% to bude toto
Áno môže to byť zápal potnej žľazy, to boli veľmi pomáha na to gafrova masť. Skúste pozrieť miesto
Ja som mala nádor pod pazuchou, bola to hrčka vo vnútri, nebolestivá, tvrdá a nehybná
@jazminn mňa to boli neskutočne.
Nemôže ťa to bolieť z toho, čo si to už viac chystáš, stiskaš?
Ak to bolí a je červené, tak skôr zápal potnej žľazy resp. zdurená uzlina. Možno ešte zapálený korienok. Nestískaj si to teraz a prestaň aktuálne používať dezodorant alebo si kúp s prírodnými zložkami. Počkaj pár dní, malo by to prejsť. Dole ti ukazuje podobné diskusie, prečítaj si pre upokojenie.
@tt247 ďakujem
ked to boli, tak to je určite v poriadku...treba sa sústrediť na iné
@jazminn bolo ju cítiť hneď pod kožou alebo bola hlbšie?
tak pod kožou, ale hlbšie rástla dovnútra
No, co viem, tak rakovina neboli, hrcka pod pazuchou je podozriva, co sa tyka rakoviny, ale skor ide podla mna o zapalenu vyrazku, neholila si sa?