Mal niekto niečo také z komára?

annkajanik
7. jún 2022

Mám to na 2 miestach len som sa trošku poskrabala a začalo to byť červené s vodou a úplne to je ako by zápalene tvrdé a horúce Atial nevyteka nič len vodička keď na to tlačím nechcem ísť k doktorke mám doma novorodenca

trgypadl
7. jún 2022

@annkajanik mas to infikovane, treba atb lokalne, mozno ak celkovo

falbala132
7. jún 2022

ano, a mam to tam asi uz 7 rokov. na koznom mi doktorka povedala, ze sa to obcas stane, ze sa tam ten jed zapuzdri a je to skor iba esteticky problem. tiez ked sa tam obcas poskriabem, tak sa mi tam urobi taka "dierka".
teda neviem ako dlho to mas ty, ale moje vyzera uplne rovnako ako tvoje, to co mi tam ostalo.

opica_skorica
7. jún 2022

@annkajanik aj komar moze prenasat hocijake hnusoby, napr.tiez boreliozu….. skus vybehnut za dr.
A krv na pritomnost boreliozy sa berie po 6 tyzdnoch od postipania. Pozri si na nete o tom.

daja0760
7. jún 2022

@annkajanik ahoj. Žiadne atb Ti na to netreba. Pekne sa to časom zahoji a zmizne. Moja 10r.dcerka tiež takto reaguje na štípance a miesta po nich má presne ako ty, aj viac 20x/rok

daja0760
7. jún 2022

@annkajanik ak máš fenistil kvapky tak si daj.
Alebo ichtoxyl,taká čierna mastička na vytiahnutie zápalu.

simsalabim
7. jún 2022

@annkajanik urcite chod po ATB. Ja toto mavam pravidelne - infikovany vpich, naposledy pred rokom dom mala ATB 6 tyzdnov.

lylyjana
7. jún 2022

@annkajanik chod urcite za Dr, komare mozu prenasat aj boreliozu (ako klieste).

euka210
7. jún 2022

@annkajanik skus framykoin masticku ked mas, to je atb, mne to pride ako zapalene, najskor kvoli poskriabaniu. Mne sa niekedy urobi vodnaty pupacik.