Caute mal niekto covid 3 týždne vkuse? Teplota 37.5 a pozit test, jemná ciarka… už ma ide poraziť… inak mi dokopy nič neni
Áno, ako na hojdačke už 3 týždne...s opakujucou teplotou
Vytešuj sa.ak ti nič nie je... ja idem skápať.A nemyslím.ze budem tak skoro fit.
Moja mamina tak mala. A ešte stále nemá na 100% chuť a čuch a už je mesiac po covide
No, nase 15 mesacne ma znova teploty, pred tyzdnom zvracanie, sople, horucky, po 3 dnoch ok a teraz znova. Ja taham druhy tyzden...
@satanca ano mam covid 11-ty den… a nie z takou teplotou ako popisujete ale vyssiou plus hrdlo kasel atd… ale pokladam to za bezne nakolko som este za 40 rokov zivota nikdy nevyzdravela skor ako za 14 a viac dni. Budte trepezliva. Predtym ste byvala fit za 2-3 dni? ked nebol covid? ak hej super stastna to osoba. Prajem skore uzdravenie
@satanca prosím Tebe kedy skončili tie teploty ? Ja som po covide 2,5 týždňa a stále mam teploty do 37.5, test som si robila a už nie som pozitivna, dakujem
@satanca veď to nie je horúčka. Ja mám takú telesnú skoro stále keď doma viac zakúrime napr. Ak ti nič iné nie je tak ti skrátka nič nie je