Ahojte. Používate make up od firmy LR? Ak áno, poprosím o info aký je..či je a ktorý je vhodný na aknoznu a mastnú pleť
@miriama41 dakujem. Takže bezolejový............a ktorý odtieň mas
@xxxxxnnnnn nazov odtiena neviem, je to cislo 5 (je uvedene myslim v obj.c.)
@miriama41 Dakujem pekne za radu
xxxxxnnnnn, miriama41 Ahojte, mohla by som sa spytat presny nazov toho makeupu? lebo ja nemozem najst ten spravny, mam akne a mastnu plet.dakujem za radu 🙂
@xxxxxnnnnn
@shaga
@kinna dievcata presny nazov make - upu je Colours LR. Je to bezolejovy make - up vhodny prave pre mastny a zmiesany typ pleti. Cislo 5 je Dark Sand...
ahojte, stranka je www.lr-slovak.com . je tam katalog, informacii o produktoch je tam dost malo, uvedene su len zakladne info. na to chodievame na skolenia a mozeme radit 😉
ahojte, ak by ste niektorá mala záujem o produkty LR, kontaktujte ma cez IP, možno sa dohodneme aj na zľavičke 🙂
aj ja si objednávam u seba vo FLP a som veľmispokojná aj ľudia ktorí si pomohli,kvalitu nenahradíš niečim lacným to mám odskúšané,ale aj tu sa dopracuješ k vynikajúcej cene ak chceš 🙂
Ja ich make-up pouzivam tiez, je to neskutocna vec, je sice celkom drahy, ale oplati sa, krasne kryje, neleskne sa a vydrzi dlho.
ahojte chcela by som ten makeup skusit LR potrebovala by som odtien 02 neviem aky ma nazov mozte mi poradit a kde by sa dal objednat
@vanesska1983 ake mas teda skusenosti s tym makeupom? ak si si ho teda objednala 🙂
@miskatomy Ak mate zaujem poslem vam katalog s presným zloženim
...moja dcera s atop.exemom ho používa, nevie si ho vynachváliť, že konečne našla čo potrebovala :P
Zatiaľ najlacnejšie veci a tovar som našla na eurokozmetike.sk Majú to rozdelené na Deluxe a Colours. Ja najčastejšie používam očné tiene. Pozerala som veľa blogov o tieňovaní na internete a youtube. Aj tá spoločnosť tam má s nejakým vizážistom pekné videá. Hlavne sú prehľadné, potom to je pre mňa jednoduchšie na vybratie. Samozrejme je rozdiel kam sa práve líčim. Dosť často používam Shadow eyes, chce to skúsenú ruku ale dá sa to naučiť. Cez deň zase viac zvýrazním líca plus nejaký ten lesk na pery 😘
kedysi som od nich mala par veci typu: parfem, makeup a lak na nechty. Vydržali ako klasicke značky, ktoré su bežne dostupne aj v obchode, alebo eshope. Nič extra to teda nebolo
@xxxxxnnnnn Ahojte,
ak je tu niekto z okolia Prievidze a má záujem o výrobky LR alebo si chce privyrobiť, prosím kontaktuj ma na fb - Sabína Ložeková alebo mi zavolaj na 0903509865.
Samozrejme ak nie si z okolia PD, môžeš ma taktiež kontaktovať. Rada ti poradím a všetko vysvetlím! 🙂
@xxxxxnnnnn nedam na neho dopustit!je skvely!!!pouzivam bezolejovy,plet mam ako babika,s jednotnym tonom,zakryje vsetky nedostatky a staci ho dat len kusok na tvar. Pre mna je bez konkurencie a to vobec nezastupujem firmu LR. Maju velmi drahe produkty,no makeup stoji za to. Na mastnu plet skus bezolejovy