Make up od firmy LR - skúsenosti

xxxxxnnnnn
19. jan 2014

Ahojte. Používate make up od firmy LR? Ak áno, poprosím o info aký je..či je a ktorý je vhodný na aknoznu a mastnú pleť

miriama41
19. jan 2014

@xxxxxnnnnn nedam na neho dopustit!je skvely!!!pouzivam bezolejovy,plet mam ako babika,s jednotnym tonom,zakryje vsetky nedostatky a staci ho dat len kusok na tvar. Pre mna je bez konkurencie a to vobec nezastupujem firmu LR. Maju velmi drahe produkty,no makeup stoji za to. Na mastnu plet skus bezolejovy

xxxxxnnnnn
autor
20. jan 2014

@miriama41 dakujem. Takže bezolejový............a ktorý odtieň mas

miriama41
20. jan 2014

@xxxxxnnnnn nazov odtiena neviem, je to cislo 5 (je uvedene myslim v obj.c.)

xxxxxnnnnn
autor
20. jan 2014

@miriama41 Dakujem pekne za radu

shaga
20. jan 2014

xxxxxnnnnn, miriama41 Ahojte, mohla by som sa spytat presny nazov toho makeupu? lebo ja nemozem najst ten spravny, mam akne a mastnu plet.dakujem za radu 🙂

kinna
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzana315
20. jan 2014

@xxxxxnnnnn
@shaga
@kinna dievcata presny nazov make - upu je Colours LR. Je to bezolejovy make - up vhodny prave pre mastny a zmiesany typ pleti. Cislo 5 je Dark Sand...

miriama41
20. jan 2014

@zuzana315 ano, presne tento. Dakujem. Aj ja som si dnes objednala hned 2ks, lebo mi dosiel

shaga
21. jan 2014

@zuzana315 dakujem 🙂

shaga
21. jan 2014

@zuzana315
@miriama41 Mohla by som sa spytat z akej stranky ho objednavate?dskujem🙂 🙂 🙂

monique2
21. jan 2014

ahojte, stranka je www.lr-slovak.com . je tam katalog, informacii o produktoch je tam dost malo, uvedene su len zakladne info. na to chodievame na skolenia a mozeme radit 😉

zuzana315
21. jan 2014

@shaga objednavam si u seba🙂 kedze spolupracujem s LR,tak mam tuto moznost. k LR som sa dostala prave cez kolostrum a aloe vera, s ktorymi som bola velmi spokojna a to bola aj pricina, preco som sa zaregistrovala a dostala sa k nim priamo.

zuzana315
21. jan 2014

@shaga toto mal byt prispevok k inej diskusii, ktory som omylom odoslala tu🙂))ale mozem nadviazat...no a tak som sa dostala aj k dekorativnej kozmetike a make - upom. kedze mam skor mastnejsi typ pleti so sklonom k citlivosti, tak tento make -up mi perfektne vyhovoval...

reppka10
12. feb 2014

ahojte, ak by ste niektorá mala záujem o produkty LR, kontaktujte ma cez IP, možno sa dohodneme aj na zľavičke 🙂

ita111
23. apr 2014

aj ja si objednávam u seba vo FLP a som veľmispokojná aj ľudia ktorí si pomohli,kvalitu nenahradíš niečim lacným to mám odskúšané,ale aj tu sa dopracuješ k vynikajúcej cene ak chceš 🙂

michele11
23. apr 2014

Ja ich make-up pouzivam tiez, je to neskutocna vec, je sice celkom drahy, ale oplati sa, krasne kryje, neleskne sa a vydrzi dlho.

vanesska1983
27. dec 2014

ahojte chcela by som ten makeup skusit LR potrebovala by som odtien 02 neviem aky ma nazov mozte mi poradit a kde by sa dal objednat

miskatomy
26. máj 2015

@vanesska1983 ake mas teda skusenosti s tym makeupom? ak si si ho teda objednala 🙂

himmerova27
7. okt 2016

@miskatomy Ak mate zaujem poslem vam katalog s presným zloženim

majka68
23. feb 2017

...moja dcera s atop.exemom ho používa, nevie si ho vynachváliť, že konečne našla čo potrebovala :P

rimini3000
16. jún 2017

Zatiaľ najlacnejšie veci a tovar som našla na eurokozmetike.sk Majú to rozdelené na Deluxe a Colours. Ja najčastejšie používam očné tiene. Pozerala som veľa blogov o tieňovaní na internete a youtube. Aj tá spoločnosť tam má s nejakým vizážistom pekné videá. Hlavne sú prehľadné, potom to je pre mňa jednoduchšie na vybratie. Samozrejme je rozdiel kam sa práve líčim. Dosť často používam Shadow eyes, chce to skúsenú ruku ale dá sa to naučiť. Cez deň zase viac zvýrazním líca plus nejaký ten lesk na pery 😘

anulienkalenka
6. sep 2018
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

kedysi som od nich mala par veci typu: parfem, makeup a lak na nechty. Vydržali ako klasicke značky, ktoré su bežne dostupne aj v obchode, alebo eshope. Nič extra to teda nebolo

sabinalozekova
19. okt 2020

@xxxxxnnnnn Ahojte,
ak je tu niekto z okolia Prievidze a má záujem o výrobky LR alebo si chce privyrobiť, prosím kontaktuj ma na fb - Sabína Ložeková alebo mi zavolaj na 0903509865.
Samozrejme ak nie si z okolia PD, môžeš ma taktiež kontaktovať. Rada ti poradím a všetko vysvetlím! 🙂

jarush20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz