Make up Dermacol 24

petka0202
29. apr 2016

Prosim vas poradte odtien dermacol 24h . Aby nebol Orandzovy ani moc bledy

sissy27
29. apr 2016

@petka0202 a zbehnúť do drogérie a vyskúšať na sebe nebude lepšie? v dm majú normálne testery ...

petka0202
autor
29. apr 2016

Len ja ked skusam v dm make up tak tam pripada dobry a vonku vyzeram jak pomaranc 🙂

sissy27
29. apr 2016

@petka0202 my ťa nevidíme, ten istý makeup môže pôsobiť na každej tvári inak... proste len skúšať, skúšať a skúšať, možno aj iná značka sadne lepšie...

amairim
29. apr 2016

inak problem mam aj ja. ani nie hned ako ho nanesiem. Ale ked si dam makeup (alebo puder)doma, vseto super, farba sedi. Ked pridem domov po polke dna, tak som tiez oranzova. Je mozno, ze to nejako reaguje na pokozke? Konkretne sami prihodil tento problem s pudrom z Avonu, ale uz aj predytm sa mi to stavalo. Rada odbornika?

mirka822
2. máj 2016

Často se radí si make up v drogerii natřít na rozmezí tváře a krku (přes hranu čelisti) a tam zkoušet odstín. Pak to neotírat, ale rozetřít a doma to po pár hodinách zkontrolovat.
@amairim někde jsem četla, že toto je možné. Existují makeupy (a nejspíš tedy i pudry), které na pleti oxidují (nebo tak něco) a tím mění barvu. Pokud se ti toto stávalo s pudrem, doporučuju používat transparentní (ten je bílý), který odstín určitě nezmění 😉

amairim
2. máj 2016

@mirka822 dakujem velmi pekne za radu. Teraz pouzivam dermacol "čokoladovy" a ten sa snazi nemenit farbu. Som si nasla ten svoj puder, ale s makeupmi je to teda naprd. Nevadi, aj tak som ich pouzivala len prilezitostne, odvyknem si uplne. 🙂

mirka822
6. máj 2016

@amarin pokud máš hezkou a pleť a make up nepotřebuješ, tak bych ho používala maximálně na večerní líčení na pár hodin 🙂 A běžně používat třeba jenom nějaký denní krém (klidně matující, pokud to potřebuješ) a obličej přepudrovat, aby se neleskl. Případné nedostatky zakryješ korektorem a hlavně pleť nebudeš zbytečně zatěžovat 🙂 Taky bych si ráda dovolila chodit bez makeupu, ale minimálně BB cream používat musím, protože bývám flekatá 😀

amairim
6. máj 2016

@mirka822 mas pravdu, ja makup ani velmi nenosim, len na vyznamne akcie-svadba, krstiny a podobne. Vzdy si musim kupit novy, bo uz je po zaruke ten z predsolej oslavy. Darujem sestram. Ony nemaju taku "oxidacnu" plet a nosia stale. Len som vzdy sklamana, ako to oranzovo vypali nakoniec. ....
Vlastnim len korekcnu tycinku a puder, ktory som uz spominala.
a s tymi flakmi, ja som pehata az az 🙂 Toto sa vyriesit neda. Teraz v lete tym duplom. Patrim k tym, ktorym sa to paci.

mirka822
6. máj 2016

@amairim oxidace je obvykle způsobená makeupem, ale pokud ti to dělá každý, tak to už zvláštní 🙂 Já jsem neměla na myslim fleky jako pihy, ty se mi taky líbí a rozhodně bych je nezakrývala, ale mívám některé části obličeje hodně bílé (tváře), jiné zase hodně tmavé (třeba čelo) a moc se mi to nelíbí 🙂 Ale je pravda, že makeup používám jen do práce a o víkendu nechávám pleť odpočívat a je to vážně úleva 🙂