Ahojte,
maju vasi rodicia rovnakeho lekara ako vy? Totizto mam 18 rocnu dceru kt sa rozhodla ze zmeni lekara (nvm preco). Pritom k tejto obvodnej lekarke chodim ja uz roky tak sla aj ona no trz si zmyslela ze zmeni lekara 🫣 spytala som sa jej ze ci by nevzala aj mna tak mi povedala ze mam ostat u "starej" ak sa mi paci no chcem aby sme mali lekarku spolocnu. Kedze chodi do posledneho rocnika na SŠ tak som mala s doktorkou dohodu ze ked dcera k nej pride tak mi bude volat aby to nezneuzivala.
Práve preto odišla, aby si ju nasledovala.
Nie nemajú, chodia k detskej zatiaľ.
Áno, mala som od 18 inú lekárku ako moji rodičia. Dokonca moji rodičia nemajú rovnakého lekára. A mimo toho, dcéra má 18, takže lekárka nie je oprávnená volať ti a informovať ťa. Ak si dcéru dobre vychovala, nemusíš ju sledovať týmto spôsobom.
Ja tiež nemám rovnakého lekára ako moji rodičia
Od 19tich som chodila inde.
Vazne Ti toto vadi ?
Je dospela
Moji rodičia majú rovnakého všeobecného lekára ako ja a moja dcéra ma pediatra kde môžu zostať do 25ky, čo bude o 7 rokov. Vychádzajúc z veku môjho všeobecneho lekára možno o 7 rokov ani nebude ordinovať. Ale v živote by ma nenapadlo takto špehovať svoje dieťa
Máš 18 ročnú dcéru, dospelú. A vôbec sa jej nečudujem, že sa chce čo najviac od Teba odstrihnúť. A mimochodom - o Tvojej DOSPELEJ dcére Ti Dr... nemá čo posúvať informácie. Dcéra očividne vie, prečo to robí.
Tak dôvod poznáš.a nie moja matka nemala a nemá rovnakého lekára.
Asi je tam iný problém
Do 25 som bola u pediatričky, ale teraz už máme rovnakú, no keby moja doktorka o mne posúvala informácie rodine (na čo nemá právo), tiež by som ju veľmi rýchlo zmenila, nedôverovala by som takému človeku...
V 18 si moze ospravedlnenky podpisovat sama a k dr chodit ani nemusi... ja mam od vysky inu dr...
Ono je to veľmi trápne od teba a maximálne neprofesionalne od lekárky, aby ti volala keď 18 ročná dospelá dcéra rieši svoj zdravotný problém. Zamysli sa ako zlepšiť autorka tvoj vzťah s dcérou aby ti o svojich zdravotných problémov povedala sama, ak nejaké bude mať.
dr. porušuje zákon ak ťa informuje o dospelej dcére bez jej súhlasu
Ja veru mám s mamou rovnakého obvodného a aj rovnaku gynekologičku
@terezkaarthuramax to mam aj ja, dokonca aj zubarku. Ale v živote moju mamu nenapadlo im vyvolávať a zisťovať info o mojom zdraví.
jeeeeeeeeeeeeej si riadna stíhačka
Tvoja dcéra je plnoletá a ak ti o jej návštevách v ambulancii dr poskytuje informácie, porušuje zákon a dcéra ju môže udať
Máš múdru a šikovnú dcéru.
Ona to spravila presne kvôli tomu, čo píšeš. Je dospelá, navyše ty nemôžeš žiadať aby ťa doktorka informovala a doktorka ťa nemá čo informovať o dcére!!!
Ďalšia matka roka sa ozvala!!!
Preco by to mala zneuzivat?? Ved m 18 ked bude chciet blicovat moze si napisat ospravedlnenku sama. A ziadat lekarku aby bonzovala?! To vazne? A kazdy dospely clovek si moze vybrat svojho lekara. A moje dieta ma ineho lekara ktoreho si vybral sam.
@michaela329 mna moja mama stale sleduje a vie o mojich zdravotnych problémoch. Mne to nevadi.
@terezkaarthuramax tak autorkinej dcére to očividne vadí a prepáč, ale vadilo by to aj mne, nepríde mi to normálne. Mame hovorím to, čo ja uznam za vhodné.
@terezkaarthuramax ja tiež hovorím mame otvorene o svojich zdravotných problémoch, lebo máme dobrý vzťah, ale keď doktorka nemá problém porušiť zákon a byť neetická v tomto, tak v čom inom ešte bude obchádzať systém a bude neseriózna? Proste to nie je znakom dobrej doktorky…
@michaela329 tak mama sa zas doktorov na moje problemy nevypytuje
Nie, všetci máme iného, môj manžel má iného a ani moji rodičia nemajú rovnakého.
A ani ziadny moj doktor mojej rodine nevyvolava.
Zrejme vie, preco to urobila. Ak ty vyzvedas od lekarky a lekarka ti povie. Mam taku svokru, ta este aj od lekara svojho 40 rocneho syna vyzveda.
@terezkaarthuramax lenže autorka sa dohodla s tou Dr. že jej to bude hlásiť. Vidíš tam ten rozdiel? Keby moja Dr. volala mojej mame, že mám nádor, moja mama by sa zrútila. Takto som jej len povedala, že idem na operáciu a cystou a bola v pohode. Každý musí vedieť, čo chce o svojom zdraví pustiť von a nie, že mama bude volať doktorke.
Nie, nemám rovnakého dr ako moji rodičia. A ani nikoho koho poznám.
Keby si bola moja matka hned vas aj s dr nahlasim komore
To co ma znamenat ze ti ma dr volat ked k nej dcera pride
Nema na to pravo
A myslis ze keby si sla k dcerou k jej dr tak ta ti tiez bude takto bonzovat?
Pochybujem
Tvoja dcéra je už 18 ročná mladá dáma a nie dieťa. Doktorka ti nemá čo oznamovať jej návštevy, ak to robí mladej sa vôbec nečudujem, že chce odísť.