Pomohol niekomu magnosolv na úzkosti pripadne búšenie neprsvidelnost srdca ?
Áno ale je na predpis.
@staronova aj na srdce?ja ho beriem 4 deň ešte len
Nemam ho na srdce
@staronova aha len na úzkosti ?
Ano
@staronova po akej dobe Vám pomohol?
To jee individualne. Mna chyti nervozita vo vnutri a viem ze si mam dat magnosóv. Pritom by som ho mala brat denne. Ale zabudnem, nemam chut...
Ja beriem magnosolv kvôli magneziu lebo je to jedine magnezko z ktorého sa nepototo, beriem ho tak na 80% každý den, ale niečo take že by malo pomôcť na úzkosti som si nikdy nevšimla 😀😀😀 kvôli hlúpostiam nervozna alebo úzkostliva nie som a keď som teda už pre niečo nervozna tak mi taký magnosolv nemá šancu pomôcť
ja beriem poctivo každý deň, teraz je to už fajn, mávala som aj búšenie srdca, zabralo cca po 2,5 mesiaci, je to dlhodobejšie. ešte beriem draslík na predpis, a vitamín D, B a C
@lagunka0000 mna z neho preháňa to ho beriem ssi 5-6 deň
mňa našťastie nie 🙂
A ako casto ho beries? Ja som to mala v kombinacii s guajacaranom.
@kittykat22 1x denne
ja som mala 1x magnosolv rano a potom 1x guajacuran obed + vecer. Bola to dobra kombinacia.
@kittykat22 mám tiež úzkostné stavy beriem ho dnes 5 deň neskôr necítim aby my zaberal a beriem aj neurol na ukludnenie...kedy vám zaberal...
@1stefi121 mne vraveli lekári, že sa môže užívať 2 krát denne, ale iba v prípade, že ťa nechytia hnačky z neho. Niekomu je dosť silný. Potom radšej kombinovať s iným magnezkom. Napr magne b6, magnerot atď... ja som začala cítiť zmenu , čo sa týka toho magnézia asi po mesiaci, kedy som ho pravidelne užívala.. A neurol bol predpísaný aj mne, ale neužívala som ho každý deň, len keď ma chytila neskutočná úzkosť alebo panika a nevedela som si rady. Je totiž návykový a okrem toho si na neho telo rýchlo zvyká, takže človek potrebuje potom stále vyššie dávky.. teraz neberiem vôbec keďže som tehu.. neurol je svinstvo jednoducho. Odporúčam kvalitnú psychoterapiu a pracovať na sebe.. tak isto prestať na to myslieť, lebo to tie stavy zhoršuje. Treba takú psychohygienu, t.j. mne pomohli prechádzky v lese, joga,meditácia.. prestala som čítať všetky negatívne správy atď..
@lenuska9999 ďakujem idem ku psychiatrovi
Aj magne b stress je vyborny
@lenuska9999 bola si aj pn?
@1stefi121 nie
@lenuska9999 ako si zvládla prosím tento stav? Bola si liecena aj ambulantné napr.u psychiatra?
@1stefi121 nie nebola som u psychiatra. Nasla som si dobrú psychoterapeutku, ktorá so mnou pracovala. Neurol som za celý čas užila asi 4 krát, vážne len pri takých stavoch kedy som si už nevedela rady. Nie som zástanca liekov, a takýchto už vôbec nie. Človek sa s tou úzkosťou a panickymi atakmj musí naučiť pracovať .. prečítala som aj veľa kníh na túto tému a najdôležitejšia je podľa mňa psychohygiena. Mne pomáhali prechádzky v lese, joga, meditácia, pustala som si hypnozu pred spaním, odstránila zo zivota toxických ľudí, prestala čítať negatívne správy atď.. proste človek musí nájsť taky svoj vnútorný pokoj podľa mňa.. vtedy ani nemysli na tie stavy .
@1stefi121 samozrejme treba nájsť aj príčinu tých úzkosti a spracovať to. Čiže psyxhoterapie
@lenuska9999 ja neviem pracujem ako môžem rozdyhacavm nemyslím na to sprdce my sem tam preskočí vyšetrenia interné mám všetko ok dnes prišli výsledky ...tak už len psychiatria
Ani aj mne pomáha velmi
@1stefi121 ja tiež to preskakovanie srdca som mala, aj mam len menej.. tzv. extrasystoly.. spúšťa to hlavne stres no.. a aj keď je to veľmi nepríjemné a človek sa zľakne, nie je to nebezpečné..
Mne velmi pomaha