Magnézium - infúzia

gkka
4. nov 2024

Dobrý večer.
Chcem sa opýtať mate skusenosti z infuziou magnesium.
A kedy po infuzii nastanú neziaduce ucinky.
Ďakujem.

valikasikulova
4. nov 2024

Blbo ti môže ostať ak ti to magnezko pichnú rýchlo resp keď ide rýchlo, magneziova infuzka by mala tiecť pomaly...

gkka
autor
4. nov 2024

Máš tie neziaduce ucnky hneď?

suzitok
4. nov 2024

Ja som mala magneziovú infuziu XY krat a nemala som ziadne neziaduce ucinky..

gkka
autor
4. nov 2024

@suzitok ďakujem ti.

suzitok
4. nov 2024

už si bola na takej infúzii? či prvý krát? mne keď prvý raz dali, tak pustili rýchlejšie, vtedy som cítila mierne teplo, akoby mi horúce niečo púšťali do tela...tak som povedala a hned nastavili pomalsie...ked pomaly natečie, nemalo by ti byť nič, zväčša sa veľmi dobre znáša

valikasikulova
4. nov 2024

@gkka áno keď tiekla rýchlo okrem toho ze ma palila ruka tak taky nával som mala

gkka
autor
4. nov 2024

@suzitok idem zajtra preto sa pýtam co som čítala ze je horúco. Ja mávam nizky tlak preto sa bojím ze mi ho zníži ešte viac .

gkka
autor
4. nov 2024

@valikasikulova ďakujem

suzitok
4. nov 2024

@gkka neboj sa toho...budeš pod dohľadom, nemysli na zlé...ak by si čokoľvek cítila, hneď im povedz, bude ti len trošku teplo možno..ale to sa ťa aj budú pýtať ...mne to tlak neznížilo a tiež som mávala vtedy okolo 100/65..a po infúzii som sa cítila naopak veľmi dobre

bytc20
4. nov 2024

@gkka nic mi nebolo a to mi musela tiect dost rychlo.

gkka
autor
4. nov 2024

@suzitok ďakujem pekne odľahlo mi .

sigma510
4. nov 2024

Nič ti nebude ked bude kvapkať pomaly.ked ide rýchlo, tak cítiš teplo, môže sa točiť hlava a ostať na vracanie, aj sa môžeš povracat. Ale to je väčšinou hneď, to o deň dva nečakaj. Keď ti to pustia normálne tak ti nebude vôbec nič. Mávam takéto infúzie, alebo prípadne magnezko priamo do žily celkom často, tam naozaj nejaké nežiaduce účinky nehrozia.

gkka
autor
5. nov 2024

Dobrý deň presne tak ako ste hovorili teplo a nemohla som poriadne zaostriť strašne unavena som len ale lekár povedal ze to max 2 hodiny potom všetko normálne.dakujem za.podporu .

earlgrey
5. nov 2024

Často si platím infúziu, pre mňa to má lepší účinok ako tabletky, tých 10€ mi stojí za to, že pôjdem na tú infúziu...žiadne nežiadúce účinky, práve naopak...zaberá rýchlejšie ako tabletková forma...

gkka
autor
5. nov 2024

Koľko dní ma účinok?