Prosím Vás, ak bol niekto na magnetickej, nebudete mi prosím vedieť vysvetliť čo znamenajú biele miesta na snimku ? Dostala som do ruky cd z magnetickej a po pozretí, tomu nerozumiem...tým bielym miestečkam, ktoré sú vidno na tele. Bola som na MR tenkého creva a tie miesta sú trosku vyššie a nižšie ako je brucho. Nevie niekto???? Prosím...
Dostanes papier 3-5dni, ak si ho nedala poslat k mudr., ja uz o bielych miestach na magnetickej radsej nic vediet nechcem, nikto iny ti neda popis k tomu, len ten co to ma na starosti
@danielahamar Ano, tak nejak..mam aj papier...Ja som bola zvedava, co tam je, preto som to cd otvorila...A ako to myslite, ze uz o bielych miestach nechcete nic vediet? Mne na gastre povedali, ze oni cd ani nepozeraju...im staci popis..
@danka_111 chalanisko ma lezie v mozgu, nahoda jak svina, lebo ho bolievala hlava a teploty, a neuro ho poslala na mri, brali mu likvor a este nemame vysledky, takze preto... ak mas aj papier, tak necitaj, lebo len rozmyslat nad sprostostami budes, tiez som isla k mudr.uz pripravena, ale aj tak som sa po navsteve mudr.trosku zlozila, aj ked som vedela co tam je napisane, len proste mudr. zacala stresovat...ja biele flaky beriem ako zapal, lebo s mensim som chodila stale na snimok pluc😁, neboj, bude to dobre🌷
A este som chcela k tomu pozeraniu, mne okrem jednej z 5mudr. nevedel precitat mri nikto /mozno aj nechceli/ vsetci sa odrazali od papiera, kt. Som dostala
@danielahamar Sila toto co ste napisali....Co sa tyka zdravia deti je pre kazdu mamu to najdolezitejsie a je mi luto, ze takym prechadzate...viem, ze deti sa niekedy stazuju, ze ich boli hlava, ale s takym som sa nestretla, ze sa najdu lezie..to tam musia z niecoho byt..a vysledky budete mat kedy? Ja som svoj papier aj cd dala doktorovi a viac do toho nepozeram, nerozumiem co je na cd, nikto mi to nebudete vysvetlovat. Taze tak.
@danka_111 v pondelok su vysledky, hadam uz komplet, lebo pokial bol v nemocke 7dni, tak mal vsetko negativne......tak drzim palce, aby to u teba nebolo nic vazne
@danielahamar Dakujem. Nech to dobre dopadne aj u vas a nech to cakanie na tie vysledky rychlo zbehne🙂
@danka_111 takze vysledky z likvoru su negativne, ale aj tak nam este nejake chybaju, co sa tyka autoimunita komplet
@danielahamar 🙂 Tak aspon to je dobre. A to autoimunitne vam kde budu robit? Mozno to vsetko nebude az take zle..
@danka_111 no na infekto mu odobrali krv, ale uz som ho aj k imuno objednala, ledze sa tam caka aj dva-tri mesiace, koncom augusta mame termin aj tam, este musim neurologicke zaniest vysledky, lebo od zistenia magnetickej sme tam neboli a aj tak potom potrebujem zas na magneticku papier, kedze po troch mesiacoch ma kontrolne mri a mozno skoncime este u reumatologa, lebo tam to smeruje
@danielahamar To imuno, to je hrozne, ze sa tak dlho musi cakat...Musite mat pevne nervy, no treba si pobehat vsetky dostupne vysetrenia.
Dobry den,aj ja by som potrebovala vediet co znamená:
dobrý deň,viacpočetné malé ložiská v BH mozgubilaterálne,subkortikálne,chron.,v.s.vaskul. Tras na HK dif dg.MR Ag zdvojený A1 úsek ACA dx
Prosím vás je tu niekto kto vie čo znamená diskrétna poskontrastna vaskularizacia
@danka_111
To ti ma vysvetlit doktor.