Ahojte… ja viem že píšem veľa ospravedlňujem sa :( 29.6 idem na magnetickú rezonanciu mozgu… prosím vás čo sa z toho dá zistiť ? Koľko trvá vyšetrenie ? Aké to je ? Ja sa veľmi bojím… bojím sa že sa mi tam niečo stane 😞
Bola som minulý rok, tie zvuky sú trochu nepríjemné ale nič strašné, tiež som pri tom driemala. Neboj sa sú horšie vyšetrenia
@vikusik231 A co sa ti ma akoze stat na MRTcku? Jedine ak by ti dali kontrastnu latku, co sa väcsinou pri mozgu dava (zalezi koli comu ta not MRTcko ides) a nejak by si to zle znasala. Ale aj tak sa ti nema co stat. Lahnes si, daju ti stuple do usi a este aj sluchatka (pocut aj tak budes vsetko), zavries oci a relaxujes. Moja dcera bola ako cerstva 6rocna a potom v priebehu roka este dalsie 3 razy a uplna pohoda. A nebola tam 15-10 minut ale 40-90 minut. Ta si tam aj dobre schrupla. Ja som bola minuly rok (aj s kontrastnou latkou) a uplna pohoda.
daj si nieco na ukludnenie a aj pred MR 😉
@mamina7070 môže sa dať lexaurin ?❤️😞
@vikusik231 mozes ale polku max... uplne zbytocne, zvladnes to... je to len hlucne inak nic 🤷♀️
@vikusik231 fakt intenzívne začni pracovať s psychologom a psychiatrom. Už si tu písala a rady si dostala. Zbytočne sebe ublizujes.
Zbytočne sebe ublizujes. A nám tiež 🤨
čo sa ti tam má stať? tam ti vôbec nič nehrozí.
trvá to asi 20 min.
ja som driemala, mohla som tam byť aj hodinu