Ahojte, mam ist na MR chrbtice. Na internete som nasla nejake pokyny, ze nemam byt namalovana a nemat kovove casti. Ok make up nepouzijem, vydrzim 🤷🏻♀️ ale brali ste si veci na prezlecenie? Nejake teplaky a podobne. Idem do Trencina do fakultnej nemocnice ak mate s touto konkrétnou skúsenosti 😁 ze ako to tam funguje. A koľko dlho trva MR chrbta. Ďakujem
@pribinak a na nohach nič? Ani keď si zoberiem leginy? Bude mi zima
@autorka - kľudne si zober veci na prezlecenie. Všade je kabinka. Zober teplaky (bez kovových časti) alebo legíny. Ak si dáš sportovu podprsenku bez kostic nebudeš musieť vyzliecť ani tu. Inak ju dáš dole v kabinke a budeš mat svoje tričko. Určite nebudeš musieť byť v nohavičkách. Ja som vždy išla v teplákoch.
Ja chodim na MR pravidelne a podla toho sa obleciem. Davam si leginy, nejake dlhsie tricko navrch, sportovu podprdu a nemusim sa vobec vyzliekat 🤷♀️
Super vďaka, zoberiem leginy, ak pojdemv rifliach, podprdu nemam bez kostic. A s tym licenim je to pravda, že nemozem byt?
A ešte ako dlho to asi trva, pol hodinku?
Make up mat nemáš, je to pravda.
A čo sa týka dĺžky, tak záleží od kvality stroja. Rátaj tých 20 minut. Lepší stroj ti skráti vyšetrenie o 1/3 času.
Co ja viem, tak riasenka sa neodporuca, lebo obsahuje kovove ciastocky, ale neposlu ta odmalovat sa. Cas som nikdy dako nestopovala, ale podla mna to trva cca 15 minut.
@gemerka17 ďakujem
@nelca84 a riasenka vadi len keď ideš s hlavou ci tak celkovo to vadi
@rosavia a keď si sa prezliekla tak komplet aj spodne pradlo ?
Asi zalezi od personalu 🤷♀️ ja chodim s hlavou a riasenku mavam
Ja ano, ale to bolo iba pri tom konrastnom MRI. Pri normalnom nie.
Budeš mat nohavičky s tričko bez podprdy.