Magnetická rezonancia a umelé mihalnice

24. jún 2024

Ahojte, dnes vecer idem na MR a az teraz som citala na internete, ze umele mihalnice by mali byt odstranene pred mr. Mne o tom nikto nic nepovedal, netusila som ze nemozem mat, ja to odstranit ani neviem a baba ku ktorej chodim je na dovolenke v turecku😳😳😳 co si o tom myslite, radsej tam zavolat a zrusit termin?

danica2711
24. jún 2024

zavolať a spýtať sa

gdulskadarina
24. jún 2024

tak to citam taketo nieco prvy raz, ze by mihalnice mohli byt problem. aj ked nerozumiem, ze preco. ono keby bolo najhorsie, vies si ich sama dat dolu, alebo hocijaka ina kozmeticka by ta mala bez problemov vziat.

janai1
24. jún 2024

A ideš na MR v oblasti tváre?

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martul
24. jún 2024

@gdulskadarina mojej sestre tiež kázali, musela si ich dať dolu. Autorka píše, že samej jej to nejde a neviem kde by hneď takto zohnala nejakú kozmetičku

gdulskadarina
24. jún 2024

@martul staci zobrat do ruky telefon a obvolat. dole to je rychlo dane, preto hovorim, ze isto by ju niekto vzal aj takto narychlo. a davala som si ich kedysi sama dolu, takze viem, ze to ide. len treba zvolit spravnu techniku.

jamimo
24. jún 2024

@janai1 aj pri MR krčnej chrbtive, hrudnej, krížovej si stále v tuneli. Možno sa to niekde autorka dočítala a to z dôvodu obsahu chemikálií v lepidle na mihalnice. (možno ťažké kovy) Mám za sebou skoro 30 MR, nikde som nič nečítala o mihalniciach, ale viem, že napr. zo starých tetovaní (kedy sa používali nevedno aké farby...) vidia mikro častice ťažkých kovov v tele... Hovoril mi to sám rádiológ

janai1
24. jún 2024
jamimo
24. jún 2024

@janai1 tak som dobre napísala. 😉 Ja, tam kam chodím na MR... to nemajú nikde napísané a o makeupe vôbec, a to chodím aj na MR mozgu..

zuzankkaa1
24. jún 2024

Kokos 🤦‍♀️🤦‍♀️ čiže ani nadpojené vlasy? Človek že by už fakt celý naturalny išiel do truhly 😂🙆‍♀️

lenocka8894
24. jún 2024

Aj obycajna maskara moze robit artefakty pretoze obsahuje kovy...zalezi na MR coho ides...ak ide o orbity tak ano musia ist dole inak by s tym nemal byt problem