Magnetická rezonancia

simca115
30. máj 2024

Ahojte
Chcem sa opýtať, pred operáciou idem na kontrolnu rezonanciu len nie v Nitre ako som bola ale v Ružomberku lebo dali oveľa skorší termín ako v Nitre a potrebujem ísť na tú operáciu čím skôr. Viem že keď sa robí kontrolné tak sa porovnajú výsledky. Otázka smeruje na to že či si teda prečítajú výsledky aj u druhého MR a napíšu do výsledkov porovnanie alebo to nebudú brať do úvahy a budú písať akoby nové výsledky ? Ďakujem za radu 🙂

e1i
30. máj 2024

@simca115 mala by si im doniest cd a popis poslednej a porovnaju k akym zmenam doslo v priebehu casu a popisu.

taktotedanie
31. máj 2024

Budu popisovat to co spravili oni a otazka je ci by boli vobec ochotni porovnavat
Preto je dolezite ist na to pracovisko kde bolo 1x vysetrenie

simca115
autor
31. máj 2024

@taktotedanie samozrejme že je , lenže čakať ďalšie mesiace na termín bohužiaľ inak to nejde.

gemerka17
31. máj 2024

@simca115 v dotazníku na MR je otázka, kedy bolo posledne MR robene a kde. Dones popis a CDcko z prechadzajuceho vyšetrenia. Náhraju to do systemu a porovnaju, ak je čo. Aj ja som to tak mala. Vôbec nemusíš ísť na to isté pracovisko. Takto sa to bežné robí.

simca115
autor
31. máj 2024

@gemerka17 super ďakujem krásne lebo čakať tak dlho na magnetickú je hrozne . Ďakujem ♥️♥️